Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » B'twin ruházat milyen?

B'twin ruházat milyen?

Figyelt kérdés

Egész csinos a 700 és az 500 női kabát. Megér 12 ill. 10 ezret? Mennyire tartósak, bírják a mosást? Team szintű, ez már csak nem olyan gagyi, mint a 300as! Az 500 nadrág se rossz, bár eléggé műszál érzet.. milyen véleménnyel vagytok róluk?

Nem szeretnék 30-40 ezerért 1-1 ruhát megvenni, de tartósabb darabra fáj a fogam! Még hidegek vannak még reggel, vagy ha egy kisebb eső elkap elég egy ilyen is!

2017. febr. 27. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a női cuccokat még nem próbáltam, de a férfiak nagyon tartósnak bizonyultak eddig, mosásnak/hordásnak jól ellenállnak. Viszont nekem eléggé vegyesek a tapasztalataim a Decathlonos biciklis ruházat használhatóságával kapcsolatban. (De minden más náluk kapható ruházati termékkel, és biciklivel csak pozitív tapasztalatom volt!)

A drágább B'Twin ruha gyakran nem jobb:

-Az 500-as téli aláöltözet sokkal jobb, mint a 900-as tapasztalataim szerint. A 900-asban hamarabb kezdek el fázni, ha megálltam.

-A drágább kabátok zsebei kevésbé praktikusak. A 20 ezer forintos B'Twin kabát zsebébe nem fér bele se a mobilom, se a pénztárcám, sem a kulcscsomóm, míg az 5 ezer forintos kabátokéba simán belefér az összes egyszerre, ráadásul a pozíciója is sokkal jobb a zsebeknek ezeken.

A "téli" náluk azt jelenti a biciklis nadrágoknál, hogy 5-10°C-ban még elég, ha van alatta térdmelegítő. :-) Szóval nem a közép-európai téli reggelekre vannak tervezve a téli biciklis ruháik, itt egy átlagos téli reggelen minimum 3 réteg kell a nadrágjaikból.

2018. dec. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!