Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy kell elképzelni a kerékpá...

Hogy kell elképzelni a kerékpáros vonatokat?

Figyelt kérdés

Még sose próbáltam, de tervben van idén

Érdejelne, hogy vannak a vagonok, a bicikli tárolás stb.

2017. jún. 11. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Melyik vonalon akarsz biciklit szállítani?

Változó ugyanis. Ha ismerem a téged érdeklő vonalat, akkor leírom a tapasztalataimat...

Amúgy pedig itt a máv egész jól leírja a lehetőségeket: [link]

De azért olvasd fenntartásokkal a máv oldalán lévő dolgokat, a valóságban akadnak bonyodalmak, nem minden olyan álomszerű, ahogy írják. :)

Ezért Mondd, hogy merre szeretnél bringát szállítani, s segítek ha tudok!

2017. jún. 11. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Eddig ahànyszor vonatoztam bringával, egyszerűen felszálltam vele és olyan helyen, ahol nincs útban senkinek,álltam mellette és fogtam...

(Mikor kaller nem látja, ülök rajta)

Ha jön kaller megmutatom a jegyem,meg a biciklim jegyét, ha problémázik azon, hol vagyok,akkor illedelmesen kommunikállva követem az utasításait... még sosem volt ebből gondom.

Amúgy

Székesfehérvár - budapest

Székesfehérvàr - sopron

Útvonlalkon mozgom.

2017. jún. 11. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Balaton kornyeken

Tervben van egy Balatonalmadibol indulo tekeres, Keszthelytol meg vissza

Vagy fel Győr/Komarom fele az Euro6 bringauthoz

Sajna kerekpar szallitom nincs, kolteni most nem akarok ra, szetszerelve meg ephgy beferne a kis polomba, es nem egyedul mennek, ugyh egyszerubb volna ez a vonatos megoldas

Koszi;)

2017. jún. 11. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van bringaszállító kocsi, és sokan vannak, akkor fel kell akasztani az első keréknél fogva kampókra hogy elférjenek. Én nem nagyon szeretem ezt a megoldást mert ahogy zötykölődik egymást összekarcolhatják.

Egy negatív tapasztalatom van, még két éve nyáron a Balatonnál vittem a bringát, tele volt, de bringaszállítókocsi nem volt... Az egyik ajtónál voltunk ketten, Fonyódnál szálltak le nyugdíjasok. Az egyik nyomorék fel volt háborodva, nem emlékszem mit mondott pontosan, de úgy beszélt velem mint a kutyával hogy útban vagyok, de egyébként annyit kellett várnia amíg az egyik oldalról átraktam a másikra. Mondtam neki nem én tehetek róla hogy nincs kocsi ahova berakhatom. Erre elkezdi miért a vonaton viszem, miért nem szállok le és megyek vele? Valamit kaffogott még, pont az ajtóban álltam, szerencsére elment mert ha még kettőt odaszól olyat rárugok hogy a másik peronra repül át. Semmi dolguk, az ilyenekért élnek hogy belekössenek mindenbe amibe lehet.

2017. jún. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!