Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows-os mobilra tudtok...

Windows-os mobilra tudtok olyan GPS-t, amiben kerékpáros opció is van, és beszél is?

Figyelt kérdés
Nokia Limia 630-asom van. A beépített útvonaltervező-ben csak gyalogos, tömegközlekedős és autós mód van.
2015. márc. 26. 10:28
 1/5 Wadmalac ***** válasza:
2015. márc. 26. 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:
1: Ennek sajnos nem értem a használatát. És láthatóan nem is települt fel jól. Nem feltétlenül kimondott biciklisre gondolok, hanem olyanra, amelyben az autós, gyaloglós mód mellett megtalálható biciklis is.
2015. márc. 27. 06:50
 3/5 Wadmalac ***** válasza:
Én feldobtam az androidos verziót, egész jónak tűnik, csak a kerékpározható utakon vezet. Kár, hogy teljesen online, van adatforgalma dögivel.
2015. márc. 27. 07:03
 4/5 Wadmalac ***** válasza:

Olyan általános navigáció, ami kifejezetten támogatná a kerékpáros módot, vagy nincs, vagy csak bénán keresek.

Ami reménytelinek tűnik:

[link]

A PathAway is van WP-re, nem tudom, mennyire jó.

Én azért még tanulmányoznám a helyedben azt a bikemap appot, tényleg nem rossz. Mondjuk az tény, hogy angol tudás kell hozzá.

2015. márc. 27. 07:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Nincs gond az angoltudásommal, de egyszerűen nem találtam benne útvonaltervező opciót. Windows Phone-ra lehet, másképpen telepíti.

Ez idáig egy androidos telóm volt (LG), amiben a beépített GPS-ben volt biciklis mód. És alapjában véve számomra ez az egyetlen hiányosság, amit még nem pótolt a mostani teló.

2015. márc. 27. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!