Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kevláros a gumi?

Kevláros a gumi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Merida Bog Seven 20 kerékpárom és sehol nem találok róla információt. Az éenne a kérdésem, hogy a külső gumija defektvédelmes-e?

2017. aug. 15. 13:58
 1/4 szlory ***** válasza:

Szerintem valamit rosszul csinálsz. Pl. nem Bog Seven, hanem Big Seven, az tiszta?

És rengeteg a találat, pl. egy ilyen: [link]

Ilyen kérdés esetén mindig a gumit (is) írd meg, ha "noname", akkor azt is.

Jelen esetben is "noname", azaz Merida logós valami van alattad. Az ilyen arra készült, hogy elgurulj vele, aztán veszel magadnak igényeid szerintit. Kevlár 10 az 1hez, hogy nincs, és akkor talán még optimista voltam. Keress nyugodtan egy igényeidhez passzoló külsőt, ezzel nem fogsz pazarolni, hidd el. :)

2017. aug. 15. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak úgy zárojelben megjegyezve: nem mintha a "kevláros" jelentene bármit is. Jártam "kevláros" Hutchinsonnal, úgy torokra szopta a királydinnyét, hogy öröm volt hazatolni...
2017. aug. 15. 21:58
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

Hutchinson...én nem is értem, hogy élték túl az utóbbi 20 évet.

A régi HP20-asukat megvettem a fényvisszaverő perem miatt, de 2 hét után repült, mert úgy csúszott a bitumenen, mint az olajozott takony.

2017. aug. 16. 09:39
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

A Conti GP4000-ben tutira nem vicc a defektvédelem, szemem előtt lőtte el a rajzszöget az első kerekem, miután áthajtottam rajta és semmi.

A gumifelületbe sikerül valami üvegcseréppel pár mm hosszú vágást begyűjteni, alatta látszik a szövet, de az nem sérült.

2017. aug. 16. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!