Milyen defektvédett külsőt ajánlotok mtb-re?
27,5-ös kerék.(van olyan, hogy a felni csak belső nélküli használathoz van?, mert nekem amúgy van benne belső)
Főleg tüske elleni védelem lenne jó.(pl. csipkebokor)
Amiket nézegettem:
Schwalbe marathon plus - de a hivatalos oldalon azt írják, hogy E-bikehoz, nem lenne jó az enyémhez(Ghost Kato 2)?
Schwalbe smart sam plus/vagy performance - ennek, ha jól tudom kisebb a védelme
Continental gumikat nem is nézegettem, mert ott soknál azt írják, hogy tubeless(amit, fentebb írtam).
De ha valaki tud, valami brutál védelemmel ellátott külsőt, nyugodtan írja le.
Bocsi hogy írok, de engem is érdekel a kérdés! Én úgy tudom, hogy a felniknél nincs olyan kikötés, hogy csak tubeless, tehát belső nélküli használatra való. Amire rá van írva, hogy "tubeless ready" annál megvan a lehetőség, hogy átalakíttasd tubeless-re, de nem kötelező. Van mtb-m, egy xc meg egy dh gép, de most országútit is akarok venni, ha valaki tud ahhoz is jó defektálló gumit, megoldást, akkor megköszönném ha bónuszként erre is válaszolna.
Amúgy kérdező: Van Slime defektgátló folyadék, egy flakon 2 gumiba elég, bele kell tölteni, megpörgetni és ha belemész szegbe tüskébe, bármibe, csak kihúzod, pisszenik egyet és a folyadék eltömíti a lyukat. nagyon jó megoldás!!! nézd meg youtube-on, bármilyen gumit veszel, ezzel még jobban bebiztosíthatod. van csomó brutál teszt és tényleg jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!