Ha bicikli úton elütsz egy gyalogot, ki a hibás?
Számtalanszor előfordul hogy:
- valaki álldogál a bringa út közepén és nem mozdul se jobbra se balra a jelzésedre, de mikor ott vagy és megpróbálod kerülni eléd lép,
- eléd fut mert még át akar menni előtted mielőtt eléred de persze ha nem akarod felborítani ilyenkor is fékezni kell
- épp előtted lép re rá kiáltasz és kerülnéd ki, de hiába se hall se lát a kerülés irányába megy és bele akad a kormányba
- háttal vannak neked és nem hallanak meg semmit mig nem a hátuknál hallik a csúszó kerék hangája a féktől, akkor persze félre tudnak ugrani...
- szembe vannak és hiába közel vagy hozzájuk a világért sem állnának félre az utadból és még csunnyán is néznek
- egy tömeg állja el a bicikli utat és nem hajlandók még rád sem nézni... mikor meg közöttük áll meg az első kerék ők néznek értetlenül...
Ez utóbbi egy csapat biztonsági őrrel/ securitys fickóval esett meg, nem úttotem meg csak meg löktem enyhén az egyiket, mert lassítottam nem akartam nagy sebességgel nekik csapódni de le se szállni nem volt kedvem, néznek nagyokat .... erre megszólal a főnökük és jól le teremti őket megmondta, hogy ne álldogáljanak a bicikli úton xDDDD
Ha szándékosan telibe vered, egyértelműen te vagy a hibás. Ha véletlenül belecsúszol, akkor vagy megosztott felelősség, vagy ő.
Mit vársz a gyalogostól, amíg ugyanaz az ember az autójában sem képes megfelelő szinten figyelni? Amíg araszoló kocsisorba úgy vágódnak bele az autópályán, hogy semmi nem állítja meg őket? (csak majd egy temetés)
Gyerek más tészta, ahogy felmerült. De ettől eltekintve mit tegyél? Ha rám hallgatsz, elővigyázatos leszel, mert nem az számít végső soron, hogy ki hibás, hanem hogy ki mikor gyógyul fel a balesetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!