Ez milyen szelep a bringán? Ld mellékelt kép
csak azért mert új bringámat nem tudom felfújni. Van egy Blackburn multipumpám mely a leírása szerint "support the most common valve types" naná hogy ehhez nem jó. Miér tis lenne jó....
Szóval milyen szelep ez milyen pumpa kell hozzá?
Presta. Ki kell tekerni a kis pöcköt a tetején, majd fújás után vissza! :)
A minipumpákon 2 lyuk szokott lenni, a vékonyabb van presta szelephez!
Jobban bírja és tartja a nyomást, ezért van ilyen a bringádban!
Ez egy közönséges mezei Presta, más néven Sclaverand avagy szingószelep. Sportkerékpárokon gyakorlatilag csak ilyet találsz; több okból kifolyólag.
Ebből következik, hogy szinte minden normális pumpával fel lehet fújni.
" hogy szinte minden normális pumpával fel lehet fújni."
Na kérlek. 3 db pumpa van itt. Két mini vázpumpa meg egy régi műhelypumpa. egyik se tudja...
"Sportkerékpárokon gyakorlatilag csak ilyet "
6 bringa van a családban ! HAT!
egyiken se ilyen van....
Eddig még nem találkoztam olyan minipumpávalb ami ne ismerte volna (kivétel a régi szovjetet). Vagy duplafejes, vagy meg kell fordítani a fejben a gumit...
Az meg, hogy hat kerékpár közül egyet sem ilyennel szereltek, nem jelent semmit. Sportkerékpárról beszéltem. A szingók és az outi belsők mind prestásak. MTB-nél is a sportban ez terjedt el.
Nekem nem 6, csak két kerékpárom van: a trekkingre direkt AV-szelepes belsőt vettemb a montim prestás (a felni nem is fogad mást)...
"Sportkerékpárról beszéltem."
Cube Attention 29er (year 2016) az mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!