Dunlop szelep pumpálása?
Lehet buta kérdés, de én még ilyennel nem találkoztam. Hagyományos kerékpár szelep, viszont olyan tű van benne mint a schrader szelepbe. Tehát ilyen pumpával:
nem lehet felfújni, mert ahogy a tömlőt belenyomom a szelepbe, az lenyomja a tűt, és enged a levegő.
Vettem hozzá, egy egyszerű átalakítót, de az semmit sem csinál, csak annyit, hogy rátudom illeszteni a schrader tömlőt. De az nem nyomja le a tűt szóval nem tudom pumpálni?
Ez most akkor mi??
"mert ahogy a tömlőt belenyomom a szelepbe, az lenyomja a tűt, és enged a levegő"
ezért kell egy jó pumpa, ami nem engedi vissza a levegőt.
Nincs baj a pumpával, nem a pumpa enged.
Régen a szelepbe nem volt semmilyen tű. Elég volt a tömlőt belenyomni a szelepbe és mehet. Viszont most ott van a tű, és nem lehet anélkül beleilleszteni a tömlő végét, hogy ne nyomná le, és ne engedné a levegőt.
Néztem már videót, hogy kell pumpálni, mindegyik az átalakítót javasolja, de az is mind a régi szelephez való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!