Crysis32 kérdése:
Hol lehet jó minőségű cr-mo trekking vázat venni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 10:33
1/5 szlory 

válasza:

Használtan a bringapiac.hu, testbike bolha, bikemag apro, bringaboltok, egyebek.
Újonnan csináltatni tudsz a Hunorral. Az nem csak jó minőségű lesz, hanem neked való méretű is. [link]
Valamint a nagyobb kerékpárgyártóknál bevett szokás, hogy külön is vásárolhatsz vázat, így érdemes a neked tetsző modellt megkérdeztetni.
2/5 A kérdező kommentje:
Hunor milyen árban dolgozik ? A munkái nagyon tetszenek
2017. júl. 6. 15:03
3/5 Alex Fly 

válasza:

Ha építtetni szeretnél, akkor tudom ajánlani a Merényit is. Dario Pegorettinél tanulta a szakmát...
Egyébként apróhirdetéseket érdemes böngészni. Én is így jutottam hozzá igen jó áron egy Univegához.
4/5 szlory 

válasza:

A Hunor forraszt, a Merényi muffol, mindkettő dolgozik cromóval. Vázanyag befolyásolja az árakat a legjobban. És türelem is kell, mert sok a meló. Viszont egy közepesen jó anyagból cirka 200-ért képzelj el egy vázat. Nem tudom, hol van most a legalja, talán 150, de kérdezz rá nála nyugodtan. Szót fogsz vele érteni, akkor is, ha "csak" bringázol, nem szereled vagy építed őket.
5/5 gyilki válasza:
Kerékpár bolt? Bolha testbike vagy apróbikemag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!