Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol lehet jó minőségű cr-mo...

Crysis32 kérdése:

Hol lehet jó minőségű cr-mo trekking vázat venni?

Figyelt kérdés

#trekking #váz #crom-molibdén
2017. júl. 6. 10:33
 1/5 szlory ***** válasza:

Használtan a bringapiac.hu, testbike bolha, bikemag apro, bringaboltok, egyebek.

Újonnan csináltatni tudsz a Hunorral. Az nem csak jó minőségű lesz, hanem neked való méretű is. [link]

Valamint a nagyobb kerékpárgyártóknál bevett szokás, hogy külön is vásárolhatsz vázat, így érdemes a neked tetsző modellt megkérdeztetni.

2017. júl. 6. 13:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hunor milyen árban dolgozik ? A munkái nagyon tetszenek
2017. júl. 6. 15:03
 3/5 Alex Fly ***** válasza:

Ha építtetni szeretnél, akkor tudom ajánlani a Merényit is. Dario Pegorettinél tanulta a szakmát...

Egyébként apróhirdetéseket érdemes böngészni. Én is így jutottam hozzá igen jó áron egy Univegához.

2017. júl. 6. 16:38
 4/5 szlory ***** válasza:
A Hunor forraszt, a Merényi muffol, mindkettő dolgozik cromóval. Vázanyag befolyásolja az árakat a legjobban. És türelem is kell, mert sok a meló. Viszont egy közepesen jó anyagból cirka 200-ért képzelj el egy vázat. Nem tudom, hol van most a legalja, talán 150, de kérdezz rá nála nyugodtan. Szót fogsz vele érteni, akkor is, ha "csak" bringázol, nem szereled vagy építed őket.
2017. júl. 6. 16:54
 5/5 gyilki válasza:
Kerékpár bolt? Bolha testbike vagy apróbikemag
2017. júl. 11. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!