Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Strato 928 trekking jó márka?

Strato 928 trekking jó márka?

Figyelt kérdés
Életemben nem hallottam ezt a márkát, de képeken nagyon jól néz ki. 50E forint használtan. Ismeri valaki? Vélemény?

2017. jún. 18. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
képet tudnál linkelni? nem ismerem
2017. jún. 18. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
2017. jún. 18. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan mint a képen, csak a nyereg alatt is teleszkópos és duplafalú felnivel verseny gumikkal hirdetik.
2017. jún. 18. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Aluvázas 28"

-ultrakönnyű súly

-Racing Ralph új gumik

shinmano váltókarok

shimano aluhajtókarok

elsőtárvsafékes

duplafalú kerekek

telós ülésvsővel

új DDK nyereggel stb

Garanciával.

Ez a hirdetés szövege.

2017. jún. 18. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Oké azt mondom 50 ezret megér, de az ilyen "shimano váltó" szöveg félrevezető. és ha minőségi biciklit akarsz kerüld el. van olcsó gagyi shimano váltó és méregdrága profi is. nyilván azért van az adatlapon csak "shimano váltó" mert nem lehet dicsekedni vele. Meg tárcsafék és tárcsafék között is óriási a különbség, sokat kipróbáltam már. Ez a tied csak első tárcsafékes és sima bowdenes. de még egyszer mondom ennyi pénzért vedd meg ha nem akarsz többet szánni egy biciklire akkor ez is jó lesz.
2017. jún. 18. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy 50-60-tol nem akarok többet költeni rá. Nem versenyen akarok indulni csak napi 10-15 km-es távokat hobbiból tekernék. De ha van esetleg jobb ötleted az általam írt ajánlattol szívesen veszem.
2017. jún. 18. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
értem, hát ilyen távra nem is kell drágább bicikli, ennél jobbat meg nem tudok 50ért. A schwalbe gumik meg elég jók, ha jól emlékszem a racing ralph-ot mondtad. De elmondom én hogy jártam. vettem egy mtb-t, nem is a legolcsóbbat. gondoltam megyek vele ilyen 15-20 km-t. úgy is volt az első héten, de annyira megszerettem és kihívás elé állított hogy egyre többet akartam. Már egy szusszal 175 km-t tekertem (vagyis egy 5 perces kajaszünettel) de ez a felső határ amit nagy küzködéssel el tudtam érni mtb-vel. Most veszek országútit, hogy még többre legyek képes. Szerintem te is egy idő után így fogsz járni.
2017. jún. 18. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem kicsit arrébb van a 175 km-er :) de lehet egyszer eljön az is. Mindenesetre köszönöm szépen a véleményed, kicsit még nézelődök és ha nem találok jobb ajánlatot akkor ez marad.
2017. jún. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!