Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen nyerget trekkingre?

Milyen nyerget trekkingre?

Figyelt kérdés
Túlsúlyos férfinak milyen nyerget ajánlotok ami kényelmes trekking kerékpárra, hosszabb utak megtételére? Sajna vagy a két belső combom nyomja, vagy a fenekem töri fel. Tudom trollok írhatjátok le kéne fogyni, de éppen azon vagyok :D

2017. jún. 21. 16:46
 1/2 Alex Fly ***** válasza:
Olyat, ami kényelmes, megfelel az anatómiádnak és a felhasználási területnek. Azaz mindenkinek más a jó.
2017. jún. 22. 01:38
 2/2 szlory ***** válasza:

Vannak keskeny, de párnázott nyergek. Annyira legyen keskeny, hogy azért az ülőgumóid normálisan ráférjenek a párnázásra. Nagyon nehéz megtalálni az igazán jó nyerget, plusz egy idő után mind kényelmetlen lesz. Esetleg kipróbálhatsz olyan nyerget, aminek nincs orra, tehát mintha egy széken ülnél. Engem a hideg ráz tőle.

Talán tippelek egy Selle Royal Viper-t. Meg egy ZSELÉS betéttel bíró bicós alsónadrágot! (Hidd el, egy idő után selyempárnán is ülhetsz, a combodat kidörzsöli egy vastag bermuda vagy nem véd meg egy csontvékony rövidgatya. Lehet olyan MTB gatya összeállítást venni (pl. Decathlon), ami XXXL, alul van a "cicanaci", rajta pedig egy orkán-szerű zsebes rövidnadrág.

Csak folytasd, ha lefogytál valamelyest, a probléma magától is szűnik.

2017. jún. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!