1 órás szobabiciklis edzés után mit egyek?
Nem vagyok testépítő, meg kigyúrt sem. Protein porokat sosem ettem/ittam, most sem feltétlenül szeretnék.
De érdekelne hogy mit érdemes enni-inni egy-egy edzés után?
400-500 kalóriát égetek el ennyi idő alatt, azért nem ilyen halálra fárasztó edzésről van szó.
Banán, narancs hasonlók esetleg?
27F
Köszi a választ! Nem igazán fogyni akarok, csak jobb erőnlétet szeretnék magamnak.
Egy kis pocakom van, de a 180 centimhez 75 kg alatt vagyok, úgyhogy vékony vagyok.
Gyorsan felszívódó fehérje és némi lassan felszivodo szénhidrát, max. pici zsírral. Ha nem akarsz előre készített cuccokat, akkor picit nehezebb, de pl. natúr csirkemell salataval, teljes kiőrlésű kenyérrel és némi olajjal (váltva pl hidegen sajtolt szőlőmag, lenmag, barackmag). Vagy pár marék pisztácia, tonhal konzerv. Lényeg. Fehérje legyen elől, szénhidrát és zsiradék pedig a fogyása-hizasi tervek szerint aktualizálva.
Ezt porba süritve uberelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!