Egy ideje edzek otthon meg a héten járok 1 órás Kettlebellre és 2órâs Kraw-Magára csütörtökön a lényeg az hogy edzek otthon karra és nem tudom hogy az edzés maga jó e? Meg nem tudom hogy hány napig pihentessem a karom .
Az edzésem otthon
80szélesfekvő 60 vállszéleségben (könyök borda mellett halad el )
5x20db tricepszkinyomás
Aztán a végén súlyzózás (Kettlebell gyakorlatok és tricepsz bicebsz gyakorlatok
Ja és 1perc japánfekvő
Jobb lenne inkább ha áttérnél az egykezes fekvőre(erő szempontjából többet tudod kamatoztatni)
Bicepszre jobb lenne ha lenne 1 húzódzkodó rúd és azon csinálnád a gyakorlatot.(2 ízülettől kapott inger jobb mint egytől)
ide akkor beférne neked heti 2 teljes test edzés alacsony ismétlés maximális súly.
ezt a felkar kiemelést amúgy alapból nem értem mi értelme?
tegyük fel felfejlődik a felkarod és minden más marad ugyanolyan.
az eredmény lemaradt vállak,szűk hát,nulla csuklya,fejlett felkar.
az ilyenek neve kólásüveg.
ha csak 1 izomcsoport van ennyire kiemelve az csakis a váll lehet.
optikailag a legfontosabb izomcsoport és soha nem lehet olyan nagy,hogy az rontsa az össz arányt.
google -> icf5x5
angoltudás nélkül is meg lehet érteni, be vannak mutatva a gyakorlatok, az teljesen jó lenne de akkor a kettlebell meg a krawmagát alapból kihagynám(meg amúgyis)
amit most csinálsz az nem igazán jó izomnövelésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!