Biciklizéssel hízhatok?
Figyelt kérdés
Hízni szeretnék és nyáron lenne időm biciklizni sportolás gyanánt de nem vagyok benne biztos hogy ez a legmegfelelőbb sport erre. Azt olvastam hogy fogyáshoz jó, de nekem pont az ellenkezője kell. Ilyenkor nem is érdemes tömegnövelőt szedni?2017. jún. 8. 17:46
1/3 Cortez70 válasza:
Cukros tömegnövelő sosem kell. Egyel többet. Kalória pluszban kell lenned hizashoz. Nem ártana erősítő edzést is végezni, hogy ne csak zsírban hízz.
2/3 anonim válasza:
Biciklizéssel kalóriát égetsz, mint minden egyéb mozgással, tehát a hízás ellen dolgozol vele. Így kicsit fura ez a kérdésmegfogalmazás. Én tekertem olyan kört is amin ~5500 kalóriát égettem, plusz a szervezet alapból is elhasznál több mint 1000 kalóriát arra is, hogy életben tartsa magát, szóval amennyit elégetsz, annál többet kell bevinned ha hízni akarsz. A legegyszerűbb módja az lenne ha ülnél a tv-előtt és tömnéd magadba a csipszet. Persze nagyon jó döntés, hogy mozogsz is. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem sikerült tartósan 5kilót híznom, ez 12 éve nem sikerült! Viszont kell a tudatosság!
Menj minél többet hiszen egyre jobb menni és tudatosan emeld meg az ételek adagját, nyugodtan zabálj be bringa után ahogy azt kívánod is majd egy jó 50-100km után! A kaját felhasználod, de egyenletesen tapad meg, mert sportolsz! Mivel kardio sport, így a keringés is rendben lesz, így nem kell félni hogy azt a kis pluszt teherként éli meg a szervezet!
Folyadék és ásványi anyag pótlás viszont nagyon fontos, hiszen izzadsz mint a ló ilyen melegben! Egy jó ásványvízbe multivitamin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!