Fogyni intervallumos biciklizéssel?
Intervalum edzéssel nem fogyni szoktak...
10km meg...tőbb mint a semmi.
Sőt úgy álltalában nem bringázással fogynak az emberek.
Tudod tudom sport és ha több kaloriát használsz mint amenyit beviszel akkor fogysz,ez mindenre igaz. Ha egésznap ülsz és gépezel,de csak 1almát eszel akkor is lefogysz.
Na de a lényeg izombol fogsz veszteni és nem leszálsz a bringáról hanem leájulsz.
Ha fogyni akarsz akkor fuss.
utolsó kicsit butus, ne hallgass rá mindenben.
Simán lehet intervallal fogyni, abba a pulzustartományban kell megrakni azt a 3 percet amelyik égeti a zsírt, ennek nézz utána.
Attól hogy keveset eszel nem fogyni fogsz hanem meghalni, persze kicsit szélsőségesen fogalmaztam. Igazából ehetsz akár mogyoróvajat banánnal is ha figyelsz a kalóriára és a makrókra. Az 1500 kalória jó, csak nem mindegy miből, megeszel egy kis sajtot azt meg is van, de annak nagyrésze zsír, vágod?
Természetesen izomból is fogsz fogyni, de az nem gáz.
Az meg, hogy a futás jó fogyásra, hát nagy fasság, ha valaki dagadt, akkor az szétcs.eszi az izületeit, bringán nem "ugrálsz" rá a térdedre, tehát kíméled.
Egyszómintszáz, menyjél tekerjél, kezdjed a 10kmel, aztán folyamatosan növeld.
Sok sikert.
Nem koplalok :D.Elso... futok egy eve minden heten min 3xes azzal nem fogytam,es nem
Zabtam ossze,vissza ...a terdeim viszont nagyon elketdtek fajni sajnos
Bringázással is nagyon jól lehet fogyni, csak szerintem az a 10 km kevés hozzá.
Én úgy fogytam 2 hónap alatt 15 kilót, hogy heti 4-5 nap 25 km-t tekertem munkába, majd ugyanennyit haza, hétvégén meg ha volt időm, 80-130 km-es köröket mentem. Emellett minden nap annyit zabáltam, hogy pukkadásig feszült állandóan a hasam. Nehéz, zsíros házi ételekkel, cukorral, mindennel. Volt olyan, hogy ebédszünetben egy lapostányért púposra raktam paprikás krumplival, nokedlivel, mellé megettem vagy negyed kiló félbarna kenyeret, majd még megettem a sütit amit munkatársamtól kaptam. Kételkedtek is, hogy meg tudom enni és ez ment minden nap.
Nyilván nem ez a követendő példa, de szemléltetni jó, hogy legtöbbet mindig is az fog számítani fogyókúránál, mennyi a mozgás.
Egyébként 200 cm vagyok, 107 kiló voltam és 92-re fogytam a két hónap alatt. Utána kb. 1 évig nem változott a súlyom, sőt, volt hogy 90 kiló alá is mentem. Most 95 körül vagyok, úgy, hogy már csak heti 100 km körül tudok tekerni, viszont az új barátnőm nagypapája vadász és minden hétvégén vaddisznó-, szarvas-, őzsült a kaja és velem etetnek meg mindent ami a lábas alján marad. Magyarul ugyanúgy zabálok mint eddig is. Diétáztam már sok-sok éve, annál lelombozóbb és nehezebb módszer nem létezik fogyásra...
Évi 1200km-et tekerek 10éve,és nem-igen fogytam/híztam. Nyilván súly ingadozás az van 3-4 kg/tél-nyár között.Persze lehet hogy "szerncsés alkat" vagyok.
Vagy csak simán figyelek az étkezèseimre...
7-es vagyok:
Én évi 5000-6000 km között tekertem abban az időszakban. Ezért is írtam, hogy km szám kérdése a fogyás, de ez tök logikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!