Van Magyarországon "önkéntes kerékpár szerviz"?
Németországban és Svájcban van ilyen. Ezt úgy képzeljétek el, hogy a bicikli út mellett elvannak helyezve ilyen szerviz bódék. Van benne egy csomó szerszám, ami kellhet a kerékpárhoz. Még pumpa is. Némelyik vagy a villanyoszlop mellett van, vagy van benne egy bekötött lámpa és akkor este is tudsz javítani. Van benne még egy-két belső gumi és gumi defekt javító. Ezeket persze feltöltik egy idő után.
Itthon van-e ilyen?
Gumi automatát láttam már. Az pénzes.
1-2 helyen beleszaladtam már ilyen "szerviz-pont"-ba.(pl Miskolc, szinvapark) minden imbuszkulcs bowdenen lóg. Elég kétes a használhatósága. Ráadásul egy olyan helyen, ahol párszáz méteren belül akad egy bringaszervíz is
Pumpával már talalkoztam.
De sajna a magyar és bizonyos kissebségi mentalitás nem engedi,hogy ilyenrendszer müködjön.
Azaz magyar:elbhaszom,hogy másnak se legyen (mert nekem 15éve kellet volna de nem volt)((dögöljön meg a szomszéd tehene is))
A kissebbség:ellopom akár kell akár nem.
A MOL kutak bringaszerviz-pontjai jobb ötlet, ott felügyelet miatt nem fogy a szerszám. Csak sajnos a szerszámkészletet nem rutinos bringaszerelő listázta fel, így meglehetősen szerény a választék.
És még egy dolog, általában nem tartanak külön műhelypumpát, fújd az autópumpával, ez az alapgondolkodás. Igen ám ,csak az valahol 5 bar alatt leizzad, míg egy országútiba kell 7-10 bar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!