Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora méretű kerékpár kell...

Mekkora méretű kerékpár kell nekem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen bicót szeretnék, de nem tudom hogy mi alapján vagy hogyan van méretezve.(15 1719 21 23)

16 és fél éves vagyok, 60kg és 172cm magas.

2017. máj. 28. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

én 185 cm vagyok és 19,5" os vázam van, az pont nem veri szét a tökömet ha átlépek a vázon :)

van mérettáblázat..

[link]

ez alapján kb a 18" vázméret jó neked de ez függ a lábad belső hosszától is, de 18assal nagyon nem lőhetsz mellé. Ki kell próbálni mielőtt megvennéd. szép bicikli amúgy :) 16 évesen még rá se nézhettem az ilyenekre :'(

2017. máj. 28. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is nagyon tetszik és ahhoz képest hogy Cube szerintem nem is vészes az ára mert tényleg nagyon jó bicó.
2017. máj. 28. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
igen szerintem is. de miután leírtam a válaszom, láttam hogy 17 és 19 közül választhatsz, akkor talán a 17 lenne a jobb, de mondom ki kell próbálni. Amikor én vásároltam, csak személyesen lehetett átvenni a Trek biciklimet, telefonáltam hogy melyik modell érdekel mekkora méretben és odavitték az üzletbe a megbeszélt időpontra. Ez nem kötelezett arra hogy meg is vegyem, ha nem lett volna jó a méret vagy nem tetszett volna valami, otthagyhattam volna.
2017. máj. 28. 21:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem és nekem 17,5 18 és 18,5 amit kiadott de szerintem is inkább a kisebb.
2017. máj. 28. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább a kisebb,az alkatrészek cseréjével számodra ideális méretüvé teheted. Ez visszafelé nem működik.
2017. máj. 30. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2017. máj. 31. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!