Mekkora méretű kerékpár kell nekem? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ilyen bicót szeretnék, de nem tudom hogy mi alapján vagy hogyan van méretezve.(15 1719 21 23)
16 és fél éves vagyok, 60kg és 172cm magas.
2017. máj. 28. 20:33
1/6 anonim válasza:
én 185 cm vagyok és 19,5" os vázam van, az pont nem veri szét a tökömet ha átlépek a vázon :)
van mérettáblázat..
ez alapján kb a 18" vázméret jó neked de ez függ a lábad belső hosszától is, de 18assal nagyon nem lőhetsz mellé. Ki kell próbálni mielőtt megvennéd. szép bicikli amúgy :) 16 évesen még rá se nézhettem az ilyenekre :'(
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is nagyon tetszik és ahhoz képest hogy Cube szerintem nem is vészes az ára mert tényleg nagyon jó bicó.
2017. máj. 28. 20:59
3/6 anonim válasza:
igen szerintem is. de miután leírtam a válaszom, láttam hogy 17 és 19 közül választhatsz, akkor talán a 17 lenne a jobb, de mondom ki kell próbálni. Amikor én vásároltam, csak személyesen lehetett átvenni a Trek biciklimet, telefonáltam hogy melyik modell érdekel mekkora méretben és odavitték az üzletbe a megbeszélt időpontra. Ez nem kötelezett arra hogy meg is vegyem, ha nem lett volna jó a méret vagy nem tetszett volna valami, otthagyhattam volna.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem és nekem 17,5 18 és 18,5 amit kiadott de szerintem is inkább a kisebb.
2017. máj. 28. 21:07
5/6 anonim válasza:
Inkább a kisebb,az alkatrészek cseréjével számodra ideális méretüvé teheted. Ez visszafelé nem működik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2017. máj. 31. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!