Létezhet az, hogy azért megy egyre nehezebben a szobabiciklizés mert kopik benne a szalag?
Folytatás
Nasiként eszel..
Közben meg csodálkozol, hogy leépül a tested... akkor elmész az orvosságos emberhez, aki egyetlen egy dologhoz ért, felír orvosságot... szándékosan nem használom a gyógyító és a gyógyszer szavakat.
Olajos magvakat is eszek, főképp diót és mogyorót.
Egyébként azt is mondta az orvos, hogy ez az egész lehet a kimerültségtől vagy a stressztől. Igazából már több mint 3 éve konstans stresszben élek
A B-vitamin és a magnézium is idegrángást, izomrángást, szívremegést, nehézlégzést és hasonló neurológiai gondokat okoz, ha túl sokáig szeded! Rólam állandóan kitalálták kiskoromban, hogy azért szédülök, mert vashiányom van. Sovány? Vas és B-komplex! De akkor már magnéziumot is mert az úgy a jó.. Aha.. A 3. héten már rángatott a szívem, de senkit nem érdekelt! Az orvos szerint csak kitaláltam.. Nem szedtem be, mindig eldugtam, láss csodát, elmúlt minden bajom! Fél évvel később pedig elkezdtem hízni és a vérképem is tökéletes lett!
Magamon tapasztaltam, azért írom! Ne szedj mindent ráérő unalmadban és elmúlik!
Emellett a túl sok kalcium is hasonló tüneteket okoz! Nem iszok sok tejet, ráparáztam, hogy eltörik a csontom.. 3 lóadag után fájdogált a lábam!
Hidd el, ez a baj és még időben hagyd abba mielőtt az ereid és a szíved bánják! Letapad, elzárja az utat..
Az orvos meg kapja be, csak kiírt neked random valamit! Minek a vitamin, ha a véred rendben van???
Ma elfogy a magneb6, egy hétig hanyagolni fogom a szedését és meglátjuk, hogy alakul. Egyébként, egy dolog kivételével, nekem sem volt eltérés a vérképemben.
Erről a kalcium ereken letapadó dologról én is olvastam már. Elvileg, ha D-vitaminnal együtt van szedve, akkor ez nem történik meg (több helyen is olvastam már ezt, illetve orvos is mondta már).
Egyébként a magnézium ürül a szervezetből, ha túl sok van azt kiválasztja a vese és távozik a vizelettel. Tény, hogy már évek óta szedem(napi 1 tabletta kalc-magn 500-250 mg arány), de nem nagy mennyiségben. De most megfogadom a tanácsodat, és hanyagolni fogom egy darabig. Napi szinten sportolok/sportoltam és eléggé (baromira) stresszes az életem.
Hogy állsz a vas bevitellel?
Mer taz is, ha kevés, ha sok, okozhat idegi és izomproblémákat.
A túladagolás a kutyább, mert májkárosodáshoz vezet.
Egyébként megnézném a bringában a tárcsát is ,amin fut a szíj, ha annak eldurvul a felülete a kopástól, az is foghatja a szíjat, akkor új szíjjal sem lesz jobb.
Egyébként tekerés közben olyat is érzek mintha egyenletlen lenne valami a hajtókarral. Bocsi, nem tudtam ezt jobban megfogalmazni.
Vas értékem is normál tartományon belül van (23,1 a tartomány pedig 14,0-30,0 a leleten). Egyébként ez az izomrángás ez december utolsó két hetében volt nagyon durva, akkor az volt, hogy leültem és azonnal elkezdett a térdem felett ugrálni sokszor baromi gyorsan, ez abba maradt, majd elkezdte a jobb könyökhajlat feletti rész, utána a hasam, tricepszem, hátam, bicepszem, fenekem szóval így kb végig ment. Az elmúlt egy hétben már nem csinálta olyan gyakran illetve olyan intenzitással mint egy hónappal ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!