Mennyire bringázható a 7es út?
Figyelt kérdés
Le szeretnék bringázni nyáron a Balatonhoz és jelenleg csak ez az út van. Mennyire forgalmas? Nem túl veszélyes?2016. máj. 9. 07:42
1/5 anonim válasza:
Hát nem épp kellemes rajta bringázni, de azért kibírható. Én rendszeresen azon tekerek le a Velencei-tóhoz meg a Balatonhoz, és már megszoktam. Hétköznap sok teherautóra lehet számítani, hétvégén meg rengeteg személyautóra. De talán egyre jobban figyelnek a bringásokra, és elfogadják őket. Velencei-tóig viszonylag sok bringással szoktam találkozni, Fehérvár után már alig vannak...
2/5 anonim válasza:
Én is jó párszor mentem már le a Balcsira meg vissza, ha szoktál forgalomban biciklizni, akkor nem lesz gond. Ha nem szoktál, akkor ne menj arra.:)
Érd és Martonvásár, illetve Fehérvár és Polgárdi között van a legforgalmasabb szakasz amúgy, már ha a Fehérvár előtti szakaszt elkerülöd a Pákozd felé menő bringaúton.
3/5 Alex Fly válasza:
Kicsit off a kérdésem, de a fehérvári szakaszról kinek mi a véleménye? Helybéliként szerintem a Budai út egy nagy rakás sz@r, állítólag sokan inkább Dinnyésen vonatra szállnak egy megálló erejéig, hogy megússzák.
4/5 anonim válasza:
Hát én mondjuk nem hagynám ki Pákozd felé a Császár-víz menti bringázást emiatt, az az út egyik legjobb szakasza szerintem.
De a Budai utat illetően egyetértek, országos szinten is kirívóan botrányos. Akkor is egy merénylet a bringások ellen, ha a bringaúton mész, akkor is, ha bemész az autósok közé. Szerintem amúgy a fehérvári városvezetés gyűlöli a bringásokat. Arra az útra (táblák, "bringaút" stb.) nem lehet más magyarázat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várom még a véleményeket :)
2016. máj. 9. 11:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!