Szeretnék elkezdeni bmx-ezni, valaki aki már jártas ebben tudna adni tanácsokat?
Figyelt kérdés
Először is, az utcán szeretnék tekerni és megtanulni, gyakorolni trükköket. Milyen bmx-et ajánlanátok? Közepes testalkatom van, magas vagyok, viszonylag izmos. Várom a tanácsokat, előre is köszönöm!2016. márc. 25. 08:19
1/4 anonim válasza:
Minimum középkategóriás bmx-et vegyél, ne kezdőt.
Váz ne legyen rövid, és a kormány se legyen kicsi, a magasságod miatt.
2/4 anonim válasza:
Hát figyelj! Kőzépkategóriás bicóval kezd! Újonnan, a WTP-től kezdve. Használtan, meg kérd ki magáról a bicórol, egy olyan ember véleményét, aki ért hozzá. Viszonylag én is értek hozzá, szóval akár nekem is küldhetsz, linket, és mondok róla véleményt! Elöttem szólónak igaza van, ezeket muszáj figyelembe venni
3/4 A kérdező kommentje:
Tudnátok linkelni nekem binyókat? Egyébként olyan 50-55 ezer forint már elég rá?
2016. márc. 26. 19:26
4/4 anonim válasza:
Elég fullos kis bicaj. Kicsit alkudni is tudsz biztosan belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!