Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez esetben hol menjek bringával?

Ez esetben hol menjek bringával?

Figyelt kérdés

1. A járda tömve és magas patkás.

2. A buszsávon 5 percenként száguldoznak a buszok.

3. Melette a kocsik száguldoznak.

Bicikli út nincs!

Én hol menje?

A Rákoczi útról van szó az Astóriáig.

Tippek?

2015. okt. 22. 08:43
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Már évek óta bringával járok és elég tapasztalt vagyok.

Épp ezért tudom ilyen jól megitélni, merre vannak a biztonságos útszakaszok csak azokhoz kerülnöm kéne.

Nem érek rá várost nézni! Ebben szerettem volna a segitségeteket kérni. Hogy a LEHETŐ LEGKISSEBB kerülővel és a legbiztonságosabban, akadály mentesen eljuthassak a célom felé.

Szeretek bringázni, de az már nem állapot, hogy állandóan kerülök és 45-55 perc alatt érek ki egy ilyen rövid távra.

2015. okt. 22. 11:21
 12/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én úgy tudom, hogy azon az úton nem lehet a buszsávban tekerni. Majd megnézem a Veselényi utat, vagy továbbra is járdázok.
2015. okt. 22. 13:52
 13/50 A kérdező kommentje:

20-25km- es sebeséggel nem megyek, mert nem tudok megálni, ha valaki elém kerül... inkább lassan megyek és figyelek, minthogy örűlt módra száguldozzak.

Hiába rántom fel a patkára az első kereket, a magasabbakra, akkor sem tudok felmenni.

Az ajtónyitós dolgot ismerem, nem véletlenül tartok mindig az út közepe felé.

2015. okt. 22. 13:58
 14/50 A kérdező kommentje:

Busz sávban meg azért nem megyek, mert egyik sem tudd normálisan előzni! Nem is hagyom, hogy előzzenek, csak miután felhajtottam a járdára, vagy átmentem a másik sávba!

Addig buszt nem akarok látni, se

trolit,meg egyéb ilyen nagy monstrumot.

2015. okt. 22. 14:03
 15/50 anonim ***** válasza:

Ha a pillangó-astoria távolságot, ami cirka 5km, 45-55 perc alatt teszed meg, akkor el kellene gondolkodnod, van e értelme kerékpároznod. Ez kb 5-7 km per óra átlagsebesség, ami egy tempósabb gyaloglásnak felel meg.

Vagyis, ha félsz a forgalomban tekerni, menj gyalog, időben ugyanott leszel.

léteznek más közlekedési eszközök is, amiket használhatsz a járdán, ha már ragaszkodsz ehhez. Pl görkori, longboard, vagy ha ezek túl veszélyesek, ott a roller.

vagy mehetsz metróval. ez 4 megálló, 15 perc menetidő. és így lenne napi 60-80 perc plusz szabadidőd. (arról nem is beszélve hogy a 2x15 perc metró alatt is lehet pl olvasni, így ezt is ki tudod használni, és nem kell kerékpár karbantartásra időt áldoznod)

Ha meg mindenképpen tekerni akarsz, keletinél lefordulsz a rottenbillerre, ott a harmadik lámpánál balra fordulsz, végigtekersz a wesselényin, és kilyukadsz az astoriánál. De itt is van azért forgalom, tötymörögni itt sem lehet. Bár a buszsávban való tekeréshez annyit hozzáfűznék, ha esetleg utolsónak mennél át a lámpákon (a keletinél, a blahánál), akkor egy tök üres buszsávban tudnál tekerni, ahol legközelebb csak a következő kereszteződésben érne utol busz, meg taxis. Ahol megint elengeded őket és utolsónak mész át, és csodák csodájára megint üres lesz a buszsáv...

2015. okt. 22. 15:00
 16/50 Krisz85 ***** válasza:

sisak és

forgalomban kell menni, nincs mese sajnos.

2015. okt. 22. 15:08
 17/50 A kérdező kommentje:

Szeretek bringázni, nem ülök metróra.

Tényleg csak az egyetlen baj a bringával, hogy nem lehet vele haladni, mert 2 percenként elém áll valaki és csak szlalomozok össze-vissza. :(

2015. okt. 22. 16:06
 18/50 A kérdező kommentje:

Valakit vagy valamit állandóan kerülgetek. Eltévedek, a bicikli útat nem találom, vagy ha igen, nem arra vezet, ahova menni akarok.

Vagy a lámpánál várok, vagy a bicajt tolom, vagy épp a gyalogost kerülöm, vagy a buszt, vagy az autót.

De sosem tudok haladni.

2015. okt. 22. 16:10
 19/50 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam,hogy a Deákra értem ki kb. 45-50 perc alatt, nem az Astóriára.

A Blahán voltam 9 perckor és a Deákon állt a bringa kilaktolás után 25-kor.

De igyis végig szlalomoztam ah utat, mert nem tudtam haladni. :((((((

2015. okt. 22. 21:39
 20/50 A kérdező kommentje:
A keletinél voltam 56-kor, a Blahán 9 perckor és a Deákon 25-kor.
2015. okt. 22. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!