Ez esetben hol menjek bringával?
1. A járda tömve és magas patkás.
2. A buszsávon 5 percenként száguldoznak a buszok.
3. Melette a kocsik száguldoznak.
Bicikli út nincs!
Én hol menje?
A Rákoczi útról van szó az Astóriáig.
Tippek?
Már évek óta bringával járok és elég tapasztalt vagyok.
Épp ezért tudom ilyen jól megitélni, merre vannak a biztonságos útszakaszok csak azokhoz kerülnöm kéne.
Nem érek rá várost nézni! Ebben szerettem volna a segitségeteket kérni. Hogy a LEHETŐ LEGKISSEBB kerülővel és a legbiztonságosabban, akadály mentesen eljuthassak a célom felé.
Szeretek bringázni, de az már nem állapot, hogy állandóan kerülök és 45-55 perc alatt érek ki egy ilyen rövid távra.
20-25km- es sebeséggel nem megyek, mert nem tudok megálni, ha valaki elém kerül... inkább lassan megyek és figyelek, minthogy örűlt módra száguldozzak.
Hiába rántom fel a patkára az első kereket, a magasabbakra, akkor sem tudok felmenni.
Az ajtónyitós dolgot ismerem, nem véletlenül tartok mindig az út közepe felé.
Busz sávban meg azért nem megyek, mert egyik sem tudd normálisan előzni! Nem is hagyom, hogy előzzenek, csak miután felhajtottam a járdára, vagy átmentem a másik sávba!
Addig buszt nem akarok látni, se
trolit,meg egyéb ilyen nagy monstrumot.
Ha a pillangó-astoria távolságot, ami cirka 5km, 45-55 perc alatt teszed meg, akkor el kellene gondolkodnod, van e értelme kerékpároznod. Ez kb 5-7 km per óra átlagsebesség, ami egy tempósabb gyaloglásnak felel meg.
Vagyis, ha félsz a forgalomban tekerni, menj gyalog, időben ugyanott leszel.
léteznek más közlekedési eszközök is, amiket használhatsz a járdán, ha már ragaszkodsz ehhez. Pl görkori, longboard, vagy ha ezek túl veszélyesek, ott a roller.
vagy mehetsz metróval. ez 4 megálló, 15 perc menetidő. és így lenne napi 60-80 perc plusz szabadidőd. (arról nem is beszélve hogy a 2x15 perc metró alatt is lehet pl olvasni, így ezt is ki tudod használni, és nem kell kerékpár karbantartásra időt áldoznod)
Ha meg mindenképpen tekerni akarsz, keletinél lefordulsz a rottenbillerre, ott a harmadik lámpánál balra fordulsz, végigtekersz a wesselényin, és kilyukadsz az astoriánál. De itt is van azért forgalom, tötymörögni itt sem lehet. Bár a buszsávban való tekeréshez annyit hozzáfűznék, ha esetleg utolsónak mennél át a lámpákon (a keletinél, a blahánál), akkor egy tök üres buszsávban tudnál tekerni, ahol legközelebb csak a következő kereszteződésben érne utol busz, meg taxis. Ahol megint elengeded őket és utolsónak mész át, és csodák csodájára megint üres lesz a buszsáv...
sisak és
forgalomban kell menni, nincs mese sajnos.
Szeretek bringázni, nem ülök metróra.
Tényleg csak az egyetlen baj a bringával, hogy nem lehet vele haladni, mert 2 percenként elém áll valaki és csak szlalomozok össze-vissza. :(
Valakit vagy valamit állandóan kerülgetek. Eltévedek, a bicikli útat nem találom, vagy ha igen, nem arra vezet, ahova menni akarok.
Vagy a lámpánál várok, vagy a bicajt tolom, vagy épp a gyalogost kerülöm, vagy a buszt, vagy az autót.
De sosem tudok haladni.
Azt nem írtam,hogy a Deákra értem ki kb. 45-50 perc alatt, nem az Astóriára.
A Blahán voltam 9 perckor és a Deákon állt a bringa kilaktolás után 25-kor.
De igyis végig szlalomoztam ah utat, mert nem tudtam haladni. :((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!