Igaz hogy tök8 milyen gyártótól jön a bicikli csak a felszereltség és ár a lényeg? Cube Giant KTM Trek akármi-tök8?
Már iksz helyről azt hallottam hogy ne nézzem ki gyártja a bringát. Azt nézzem milyen cucc és mennyiért van a géphez (váltó fél nyeregcső stb).
A váz és a márkanév az semmi. A bringavázak 90%-a taiwanon készül sanszosan a Merida gyárban. És annyi különbség van két azonos felszereltségű de eltérő gyártójú bringa között hogy a gyárban más matricát nyaltak tök ugyanarra a vázra. Ugyanaz a technológia alapanyag gyártósor stb csak az egyikre Trek címkét nyalnak a másikra KTM-et a harmadikra Cube-ot stb.
És ha én megveszek X gyártójú bringát 200E-ért és egy másik gyártónál van ugyanez a felszereltség már 150E-ért akkor azt vegyem, mert semmiben sem rosszabb, csak más esetleg kisebb presztízsű márkanév díszeleg rajta (ld ugyanaz a monti Cube és Kross kiadásban-de tök ugyanaz-csak a Cube jó 40-el drágább-de miért? Azért mert Cube?)
Ez így lenne?
Ez nem szerintem meg nem szerintem kérdése.
Meg kell kérdezni a Biacnhit adott ársávban lévő bringáik vázai hol és hogyan készülnek.
Italian handmade (nem az!) vagy taiwani Merida gyártósor.
És ha kiderül (és ki fog derülni) hogy bizony ugyanott készül akkor nincs is miről tovább beszélni.
"Szerintem a nevesebb gyártók (pl. Bianchi)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!