50 km/h lehetséges önerőből, szélárnyék, hátszél nélkül?
Figyelt kérdés
40-ig tudom taposni maximum (menetes agy), de tartani nem bírom..2015. márc. 6. 19:01
2/6 anonim válasza:
Egyszer kitekertem mtb-n a 40et.
De elol nem 44es hanem csak 42es tanyer volt.
Csapagyas aggyal.
Szoval 44essel csak ki lehet nyomni.
Orsz.utival akar a 60at is.
3/6 anonim válasza:
én tekertem MTB-n 50et is egyszer :O
4/6 A kérdező kommentje:
Regi orszagutim van. Bar meg csak 10 honapja biciklizek. Azelott 4 evig punnyadtam a gep elott.
2015. márc. 6. 23:46
5/6 Emil8908 válasza:
Az 50 km/h-t el lehet érni, tartani azonban elég nehéz. Én versenybringás vagyok, nyáron simán tudok annyival sprintelni/megindulni. Hátszélben még talán többel is. De tartani még én sem tudom! Bringázz minél többet, gyakorold a megindulásokat, és a sprinteket és fejlődni fogsz!
6/6 anonim válasza:
Mezei 26-os montit 42-es fogassal meg tudok hajtani sík aszfalton 40-ig. Tartani rövid ideig akár mondjuk 10 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!