Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van szabály arra, hogy a...

Van szabály arra, hogy a biciklire szerelhető-e extra "cucc"?

Figyelt kérdés
Akku,rádió stb.

2013. aug. 11. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs konkrétan a biciklire vonatkozóan semmi különös előírás, csak ami a többi járműre is vonatkozik, főleg a világítással kapcsolatban vannak tiltások.

De mire gondolsz konkrétan. Gondolhatod, hogy például rendőrségi villogót a szirénával nem engednek a biciklire szerelni, de például fehér fényt sem bocsáthat ki hátra.

2013. aug. 11. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most olvasom, hogy akkura meg rádióra gondoltál. Azt minden további nélkül, de jobban jársz egy mp3-as lejátszóval, fülhallgatóval (bár úgy meg nem hallod a külső zajokat).
2013. aug. 11. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Első, akkor mindenképp nézd meg a vonatkozó jogszabályokat, mert igenis meg van szabva, hogy mit lehet és mit nem. Igaz rádióról nincs szó.

[link]

2013. aug. 11. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2013. aug. 11. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:

#3-nak

Elég elavult a cikk, ebban még nincs benne, hogy a bicikli első vagy hátsó (vagy akár mindkét) lámpája villoghat is, pedig a kresz hatályos szövege ezt mondja ki.

Én semmilyen tiltást nem olcasok ea cikkben sem, nem tudom mire gondoltál.

2013. aug. 11. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A kötelezőket felsorolja a rendelet, de azt gondolom a kérdező is ismeri, azért írt extra cuccot.
2013. aug. 11. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem olyan a biciklim esténként mint egy karácsonyfa és eddig csak bámultak a rend éber őrei, de nem szóltak hozzám meg van minden kötelező cucc + még egy kis extra: alsó vázon végig fehér ledszalag , felső vázon kék neon cső , első kerék küllőin körbe kék ledek, + az első villán van egy dupla kürtös légkürt + az első villán is van egy 42 cm-es fehér ledszalag ami előre világít ,de mondom eddig nem szóltak semmit csak néztek szerintem ,ha nem üvölteted és meg van minden kötelező cucc akkor téged sem fognak piszkálni a rádió miatt
2013. aug. 11. 15:26
 8/8 huskyloverapach válasza:

Kicsit régi a kérdés mind1.

Ismerôsöm két hangfalatrárakott elôre rajtuk napelem középenbtablet aztán üvölt a zene nagyon király

2015. márc. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!