Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szobabiciklivel 4 hónap alatt...

Szobabiciklivel 4 hónap alatt lelehet fogyni 10 kilót?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez igy hulye kerdes. És lersze egészséges étrend mellett.

Ki szobabiciklizik még? Ő mennyit fogyott mennyi idő alatt?

Előre is köszönöm a válaszokat.

/sértő kommentektől kíméljetek/

2015. jan. 27. 22:29
 1/8 Osynho ***** válasza:
Kalória pluszban tekerhetsz napi 10 órát, akkor sem fogsz lefogyni. Tehát először az étrendet kell rendbe tenni, de nem elég hogy "egészséges étrend" (egyáltalán mit jelent ez nálad?), hanem rendesen összeállított diétaára lesz szükséged.
2015. jan. 27. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
19%

Ha elég intenzíven csinálod, akkor akár tömheted magadba a hamburgereket is.

Én ha kerékpározom, akkor arra figyelek csak, hogy mindig legyen valami energia dús étel/ital, amit magamba tömhetek, hogy legyen erőm tovább tekerni. 1-2 hónap után, már zsírt nem fogsz találni magadon, ha rendesen csinálod.

2015. jan. 27. 22:48
 3/8 Osynho ***** válasza:
Ez kemény. :D
2015. jan. 27. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 30 kilót dobtam le másfél év alatt!Azóta is tekerek,pl a tévézni is igy szoktam.
2015. jan. 28. 05:16
 5/8 Osynho ***** válasza:
Okés.
2015. jan. 28. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:

az "egészséges" étrend nem elég, én már 15 éve csak "egészséges" dolgokat eszem, az utóbbi 5 évben mégis feljött 30kg+...

kiszámolt szálkásító étrend kell, és rendszeres testmozgás, szinte tök mindegy mi az a testmozgás.

[link]

2015. jan. 28. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már 3-4 éve aktivan biciklizek, azóta tartom a sulyom, 74kg-ot. Van hogy napi 100-120km-eket is tekerek. Fontos hogy milyen intenzitással nyomod neki, meg hogy a pulzusod 110-120 felett legyen, mert akkkor ind csak be a zsirégetés a szervezetben. De talasztalatbol mondom, 4 honap alatt 10 kilo lehetetlen. Ahoz tobbet is kene sportolnod mint otthon nyomni lazába a szobabiciklit
2015. jan. 29. 02:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!Heti 1 kg fogyással számolva ez 10 hét.

Miért lenne lehetetlen??

2015. jan. 29. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!