Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ajánljatok olyan akksival is...

Ajánljatok olyan akksival is tölthető (nem gond, ha mellette elemel is müködik) kerékpár lámpát amivel teljes sötétségben is jól láthatok olyan közúton ahol semmiféle világitás nincs?

Figyelt kérdés

legalább egy feltöltéssel 1 óra hosszát birjon ki,minél nagyobb fényerejű legyen,és lehetőség szerint olcsó.

csak elemesek is érdekelnek, de főleg akksival tölthetőekre vagyok kiváncsi!

#kerékpár #tekerés #világitás kerékpár világitás
2014. dec. 21. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én most vettem egy BikeFun Spot Evo -t és határozottan meg vagyok elégedve a fényerejével.
2014. dec. 22. 17:35
 12/21 Egon Noiro ***** válasza:
Én vagyok az egyetlen akinek megfelel egy fejlámpa a bringán? Értem én hogy márkaneves kerékpárlámpák, meg csodanagy fényerő, de egy cree ledért kaptam már a szembejövő autóstól reflektort az arcomba... Azóta egy Energizer fejlámpám van. Fogalma sincs mekkora fényereje, de elég jól látok vele. Három darab AAA elem van benne, és kis híján egy szezont végigtekerek vele, pedig sokszor jövök haza melóból sötétben. Nincsen óriási fényudvara, viszont oda világít ahova nézek és ráadásul nem öli meg a bringavázról közvetlenül átadódó rázkódás, mert nem a vázon, hanem a fejemen van. Arra viszont érdemes figyelni, hogy legyen rajta tompított fény is, a szembejövők kedvéért, mert ha erős a fényed az autósnak, durvábban tud visszalőni.
2014. dec. 22. 19:22
 13/21 A kérdező kommentje:

az aliexpresszről ajánlott lámpa nagyon tetszik.simán eltudnám képzelni a biciklimen. ismerösöm ebayezik. igy vele rendeltetnék is.de a kérdésem az lenne,h

ezen a linken található az: [link]

csak maga a lámpa? töltő,és egyébb tartozék nélkül? ami pedig ezen a linken: [link]

csak az ilyen hirdetéshez adják magát a töltőt és az akksist is?

2014. dec. 26. 12:18
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
5000 Lumen nem a forgalomba való, hanem pl éjszakai downhillre... így ne csodálkozz, ha majd egy önérzetesebb autós éjszaka összever egy csőkulccsal az út szélén a közutadon, ahol nincs világítás, így egy tanú sem marad...
2014. dec. 26. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:

ma 12:18

A kettő ugyanaz csak nincs hozzá akku. Lehet venni külön tartalék akkut hozzá.

Ennek annyi a hátránya, hogy nem fókuszálható. Vagyis csak egy körben világít és a szélein kívül minden sötét marad. Egyébként nagyon durva lámpa.

https://www.youtube.com/watch?v=FdziUfXgZrI

https://www.youtube.com/watch?v=WR4CgXPCNCI

A youtube tele van ezekkel a Cree-s lámpákkal. Mielőtt megveszed érdemes több videót is megnézni, hogy milyen fényük van és hogyan lehet fókuszálni és hasonlók.

2014. dec. 26. 20:33
 16/21 A kérdező kommentje:
nos a csőkulcsos válaszolónak:nem szórakozásból tettem fel a kérdést.És nem is szórakozásból biciklizem a KÖZuton... éjszaka,ha az még kivilágitatlan is..vszinüleg oka van,h feltettem a kérdést!a NORMÁLIS válaszolok közül választottam eegy nekem tetsző terméket.gondolom nem ok nélkül ajánlották,és úgy látom a fényerőt lehet variálni is...Ennek ellenére,ha a feltett kérdésemre, az igényeimnek joban megfelelő terméket tudsz ajánlani akkor várom válaszod!
2014. dec. 28. 08:16
 17/21 Egon Noiro ***** válasza:
Csőkulccsal még nem kaptam, de fenyegettek már meg egyetlen 3 wattos cree ledért... Mondjuk fejlámpa volt és mikor a szembejövő autós pajtás nem akart észrevenni, befordítottam a fejem a szélvédőjére. Azonnal lekapta tompítottra, viszont anyázott és fékezett. Nem vártam meg, ő meg lusta volt utánam fordulni, ezért megúsztam. Nem hinném hogy elvakítottam, de az agresszió kinyilvánításához ez nem is kell feltétlenül. Inkább keress egy olyan lámpát aminek neked elég a fénye, és használj mellényt. Észre vehetőbb leszel az utakon.
2014. dec. 29. 09:54
 18/21 anonim ***** válasza:

A gond az, hogy ezekkel a lámpákkal nem igazán lehet úgy megvilágítani az utat, hogy ne vakítsd el a szembejövőket.

Az igazi sok ezres bicólámpák általában egyenletesen világítják meg az utat, úgy hogy a fény nem az égbe/szembejövőre megy, hanem tényleg a földre. Persze egy ilyen soklumenes ebay-es lámpa single trail-re biztos jó, de közútra talán érdemesebb normálisat venni.

Pl.: Bumm Ixon IQ sorozat

2015. jan. 11. 18:44
 19/21 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

Ja és az ebay-es lámpáknál megadott lument oszd el kettővel, sokszor annyi lesz a valós teljesítményük ha megméred.

+ Az emberi szem nagyon jól tud alkalmazkodni, nem kell neked ahhoz nappali fényesség hogy láss, viszont ha a lámpa 1 pontban sokkal világosabb, szinte már vakítóan fényes, akkor saját magadat is vakítod.

2015. jan. 11. 18:47
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 18:47

Ha nem értesz hozzá, akkor talán ne okoskodj bele.

Azok a lámpák bizony olyan erősek, és ugyanazt kapod meg jóval drágábban. De legalább megnéznél egy lámpa tesztet, hogy a 60-70e-be kerülő lámpák mit is tudnak pontosan. Hát pont ugyanezt.

Tessék olvasgass. Fentebb meg találsz videókat amik összehasonlítják a nagy csodalámpákat az olcsóbb kínaiakkal.

[link]

[link]

2015. jan. 11. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!