Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ajánljatok olyan akksival is...

Ajánljatok olyan akksival is tölthető (nem gond, ha mellette elemel is müködik) kerékpár lámpát amivel teljes sötétségben is jól láthatok olyan közúton ahol semmiféle világitás nincs?

Figyelt kérdés

legalább egy feltöltéssel 1 óra hosszát birjon ki,minél nagyobb fényerejű legyen,és lehetőség szerint olcsó.

csak elemesek is érdekelnek, de főleg akksival tölthetőekre vagyok kiváncsi!

#kerékpár #tekerés #világitás kerékpár világitás
2014. dec. 21. 21:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Lehet, hogy elsőre furcsa ajánlat lehet, de én egy ilyet használok. Szerintem ettől jobb ár/érték arányú lámpát nem veszel. Sokkal jobb fénye van, mint a hivatalos bringáslámpáknak, amiket 20-30ért lehet kapni, és teljesen egyenletesen világít árokparttól árokpartig.

Full fényerőn kibír egy órát, bár szerintem fölösleges annyi fény közútra, csak próbaképpen hagytam teljes fényen, bőven elég a takarék.

A rögzítése megoldható egy ilyesmi lámpa konzoljával (és egy postásgumival): [link]

2014. dec. 21. 22:16
 2/21 anonim ***** válasza:

cree leddel működő lámpa több is van. Azért olcsóbban is kapni ilyen lámpát.

Nézd meg a youtube-on, hogy miket tudnak ezek aztán ebay-en aliexpress-en válogathatsz kedvedre.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=lsPdC-xgxTU

https://www.youtube.com/results?search_query=cree+led

Ez is brutál jó. cree ledes

[link]

Tesztek:

https://www.youtube.com/results?search_query=Cree+XML+U2

2014. dec. 21. 22:56
 3/21 anonim ***** válasza:
Az első link véletlenül rossz lett. Az tárgytalan.
2014. dec. 21. 22:56
 4/21 A kérdező kommentje:

nem gond ha olyan lámpa mint az első hozzá szóló ajánlott!de ezek valóban ilyen óriási fényerejüek?

a második válaszoló ajánlata is tetszett.bár az ebayes és hasonló dolgoktól tartok,h vmi nem müködő,vagy gagyi utánzatot kapok. ebayen esetleg vmi bejáratott eladó van erre a lámpás dologra?

2014. dec. 21. 23:37
 5/21 anonim ***** válasza:

Itthon majdnem 2x vagy még drágábban veszed meg ugyanazt amit az ebayen. Ha sokat adott el és azok nem működnek, vagy kamuzik, akkor úgyis kitiltják onnét. Az ebay nem s*arozik.

Azt hiszem angol vagy amerikai srácok csináltak egy ilyen összehasonlítást egy videóban, ott is az volt, hogy rendeltek ebayről egy lámpát ami jóval olcsóbb volt, mint amit ott lehetett kapni.

2014. dec. 22. 09:19
 6/21 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem ali-st abból eladott már 1600db-ot. Ha kamu lenne, akkor már rég kidobták volna az oldalról.
2014. dec. 22. 09:21
 7/21 anonim ***** válasza:

Közben szétnéztem a vaterán is

Itthon is megveheted persze drágábban, mint kintről.

Az árak azért széles körben szórnak. Van, hogy ugyanazért valaki 25%-kal is többet kér.

[link]

2014. dec. 22. 09:26
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

A vaterás linken a tengerparti fotóra ne hagyatkozz, hosszú záridővel egy ndk zseblámpa is tud ilyet :)

A vateráshoz hasonló lámpákat piacon is lehet szerezni, akár jóval olcsóbban, pl 3000-ért. Asszem ezeknél a sárga holmiknál nehéz lenne tipusszám alapján ajánlani :) Én 2 hasonlóval járok a bringán sötétben, félfénnyel néhány órát mennek és jól lehet velük látni, tehát távolról sem helyzetjelző. 18650-es akkuval megy, azt olcsón lehet venni, tehát a tartalék megoldható, de van hozzá olyan adapter, amivel aa és aaa elemmel használható. Akármilyen profi kinézetű a lámpa meg a csomagolása, attól még kínai cucc marad, tehát fel kell készülni, hogy idővel befigyel 1-2 kontakthiba.

Mivel viszonylag nehezek, magam fabrikáltam hozzá tartót.

2014. dec. 22. 10:05
 9/21 anonim ***** válasza:

Ja, igen, nem a villámárra értettem a kedvező árat, 3-4ezerért vettem, ha jól emlékszem.

Használok egy Cateye HL-EL130 (6000Ft) lámpát, amivel alapvetően elégedett vagyok, de a fényereje összehasonlíthatatlan a kínaival, bár nem tudom, hogy az a zseblámpa kibírja-e évekig.

Néztem olyat is, ami a fentebbi linken van, de az már szerintem túl sok közlekedéshez, az erdőbe való.

A fényereje valóban jó, csak elég idétlenül néz ki a kormányon, dehát kitérdekel?

2014. dec. 22. 10:58
 10/21 anonim ***** válasza:
Kínai led-es lámpák 3000 pénzért elég jók. A legtöbbe bele lehet tenni a laptop akku cellákat, amivel elég sokat kibír, másrészt kb. ingyen hozzá lehet jutni (tönkrement laptop akkukban általában csak 1-2 cella a halott, a többi működik).
2014. dec. 22. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!