Milyen kerékpár üzletet tudtok, ami bevásárlóközpontnál, vagy plázában van?
Szerintem kerékpárt kerékpárüzletben érdemes csak venni, és azok nemigen vannak plázákban, legalábbis nem láttam olyat. Esetleg hypermarket, de ott szemetet árulnak.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, valaki másnak venni bringát úgy, hogy "fel sem próbálhatja", elég nagy lutri és ostobaság. Autót sem a netről rendelünk, látatlanban...
Pont ez a bajom. A teszkós biciklik rosszak nagyon, de nincs kedvem egy kerület szélén, eldugott helyen lévő kerékpár üzletig elmenni kocsival. Ahol lehet a választék is szűkös, kis bolt révén.
Biztos vagy benne, hogy nincs plázában, vagy bevásárlóközpontban kerékpár üzlet Budapesten? Esetleg a Decathlont próbáljam meg?
De bírom ezt az elkényeztetett kiba. pesti trehányságot, ha már egy kerülettel odébb kell menni, akkor az már világhalál, apokalipszis, megoldhatatlan katasztrófahelyzet. Én BP-n vettem a bringámat mert találtam egy nagyon jó ár/érték arányú példányt és akkor körbenyálaztam a netet, ledöbbentem, hogy BP-n milyen sok bringaszaküzlet van, a belső területeken is sok. De vegyél csak plázában, kényelmesen, hogy ne kelljen egy kerülettel odébbvonszolni a segged, de ne csodálkozz, ha a garanciális kérdések megoldása nem lesz teljesen problémamentes :)
Ja, most olvasom jobban a kérdést, te már a kerület szélére sem vagy hajlandó elutazni. Na ez a nyomor...
De ha mégis belevágnál ebbe a számodra nyilván a Mount Everest meghódításával egyenértékű kalandba, akkor itt találsz néhány eldugott bringboltot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!