Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpár üzletet...

Milyen kerékpár üzletet tudtok, ami bevásárlóközpontnál, vagy plázában van?

Figyelt kérdés
Hamarosan itt a karácsonyi bevásárlószezon, és nem akarok majd száz helyre elmenni kocsival az ajándékok miatt, inkább elintézem egy helyen.
2014. nov. 6. 16:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni, hogy Budapestről van szó.
2014. nov. 6. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kerékpárt kerékpárüzletben érdemes csak venni, és azok nemigen vannak plázákban, legalábbis nem láttam olyat. Esetleg hypermarket, de ott szemetet árulnak.

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, valaki másnak venni bringát úgy, hogy "fel sem próbálhatja", elég nagy lutri és ostobaság. Autót sem a netről rendelünk, látatlanban...

2014. nov. 6. 20:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Pont ez a bajom. A teszkós biciklik rosszak nagyon, de nincs kedvem egy kerület szélén, eldugott helyen lévő kerékpár üzletig elmenni kocsival. Ahol lehet a választék is szűkös, kis bolt révén.

Biztos vagy benne, hogy nincs plázában, vagy bevásárlóközpontban kerékpár üzlet Budapesten? Esetleg a Decathlont próbáljam meg?

2014. nov. 6. 22:03
 4/10 Dreigang ***** válasza:
Az általam ismert nagy választékú kerékpár boltok a belvárosban vannak, persze mindegyik specializálódott valamely bringa-fajtára ill. márkára, honlapjuk is van, amely az előzetes választást megkönnyíti. Bevásárlóközpontban egyetlen nagy választékú és minőségi bringákat szakértelemmel értékesítő boltot sem ismerek, persze a kimondottan sport boltokban akadhatnak kivételek.
2014. nov. 7. 00:47
 5/10 Dreigang ***** válasza:
"persze mindegyik specializálódott": vagyis inkább a többség.
2014. nov. 7. 01:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Szigeti kerékpárboltot ismeri valaki? Budapesten Rákóczi térnél van, a Német utcában. Egyik ismerősöm mondta, hogy van a környékünkön egy kerékpárbolt, de nincs tapasztalata velük. Nekem sincs.
2014. nov. 7. 12:05
 7/10 Wadmalac ***** válasza:
2014. nov. 7. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:

De bírom ezt az elkényeztetett kiba. pesti trehányságot, ha már egy kerülettel odébb kell menni, akkor az már világhalál, apokalipszis, megoldhatatlan katasztrófahelyzet. Én BP-n vettem a bringámat mert találtam egy nagyon jó ár/érték arányú példányt és akkor körbenyálaztam a netet, ledöbbentem, hogy BP-n milyen sok bringaszaküzlet van, a belső területeken is sok. De vegyél csak plázában, kényelmesen, hogy ne kelljen egy kerülettel odébbvonszolni a segged, de ne csodálkozz, ha a garanciális kérdések megoldása nem lesz teljesen problémamentes :)

Ja, most olvasom jobban a kérdést, te már a kerület szélére sem vagy hajlandó elutazni. Na ez a nyomor...

De ha mégis belevágnál ebbe a számodra nyilván a Mount Everest meghódításával egyenértékű kalandba, akkor itt találsz néhány eldugott bringboltot:

[link]

2014. nov. 8. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
A plázákban van Hervis általában. Ott árulnak normális minőségű KTM bicikliket.
2014. nov. 10. 06:54
 10/10 Wadmalac ***** válasza:
Nekem régen a Hunyadi Kerékvár volt a kedvencem, főleg, mert ott az országútit sem kezelik zabigyerekként.
2014. nov. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!