Kerékpár vázáról a gépi polírozógép leviszi a matricákat vagy nem viszi le?
+ a polírozó gépnek ne tesz jót a matrica ragasztója... gyakorlatilag tönkreteszi a szivacs fejet....
a polírozó nem erre való, polírozni tiszta száraz felületet szokás...
"nem tesz-e kárt a matricában a polírozógép"
De tesz.
A matricákat a szélén felkoptathatja, felpöndörítheti és ha szitázott-festett matrica, akkor a festett rétegét leszedi.
A matrica anyagát sokkal kevésbé szedi a políranyag, mint a lakkot, úgyhogy a matrica körül mélyebb "lépcsővel" fog kezdődni a lakkozás, a matrica jobban ki fog állni.
Jobban jársz, ha leszeded és polír után lecseréled a matricákat.
Vannak olyan vázak, ahol a matricákra rá van lakkozva, ott a lakk vastagságától függően vagy jól sikerül a polírod, vagy végképp tönkreteszed a matricázott felületet.
Most már nem igazán értem, mit akarsz elérni.
A váz a festék alatt van. A polírozógéppel a festéket polírozod. A festék leszedésére nem polírozógép való, máshogy viszont a váz felületét nem éred el vele. Ha viszont a festéket le akarod polírozni a vázról, hogy maradna meg a matricád?
Szóval, akkor most mi van?
:D
A festéket akarnám ki polírozni a kerékpáromon és azért kérdeztem, hogy nem tesz-e kárt a matricában a polírozógép, hogyha ki polírozom a festéket a kerékpáron, de most már tudom, hogy a matricában kárt tesz.
Így lehet érteni???
"De, a vázban nem tesz kárt a polírozógép??"
Ezt nem lehet érteni. :D
Ha flexre szerelt, megakadó rongykoronggal falhoz vágod az egész vázat, vagy úgy nyomod neki, hogy elgörbíted, akkor de.
De egy normális excenteres polírozóval, normálisan használva nem tudsz bajt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!