Mol BUBI ingyenes használat? Jól értelmeztem?
Szóval, hogyha veszek napijegyet 500 ft-ért, akkor egy nap többször is használhatom fél-fél órákra a kerékpárt? például délelőtt egy félórát meg délután és este is? vagy akkor így már másfél órának számít ami 2000 ft? (vagy mennyi, mindegy nem ez a lényeg)
Segítsetek, nem igazán értem:)
Jelenleg még csak 100 forint egy hétre! Most próbáld ki szerintem amíg ilyen olcsó!
Ha fél órán belül lerakod akkor nem kell többet fizetni. Tehát nagyon extrém eset: veszel egy heti jegyet, emiatt bankkártyádon zárolnak 25000 Ft-ot. Ezután te BuBira ülsz és 29 percig tekersz aztán lerakod és rögtön veszel ki újra bringát. Megint tekersz 29 percet.. és így tovább egy hétig éjjel nappal ;-) ha sose csúszol ki a 30 percből akkor a végén visszakapsz 24900 Forintot, tehát 100 forintért egész héten korlátlanul kerékpározhattál.
Én pl múlt héten vettem 100 forintos heti jegyet és egész héten reggel és este BuBival jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!