Az normális hogy minőségi fém pedálról már 1 óra használat után a fémig kopik a festés?
hát akkor mesteri hamisítvány mert az eredetivel megegyező hologramos dobozt is kreáltak hozzá mindez egy jól bejáratott nem "sufni" bicikliboltban.
hát... igazi lesz az a pedál.
minek? hogy körberöhögjenek?
Akkor meg vidd vissza
Akkor még milyen lehetőség van? Miért röhög körbe?! TE fizettél valamiért,ami nem azt a minőséget adja,mint amit állítottak róla. A no name szar nem kopik le 1 óra alatt,akkor egy minőségi pedálnak sem szabadna. Ha nem akarod visszavinni ,nincs más,fesd újra vagy használd így.
Egyébként meg nem kell bunkónak lenned,nem én teszek szívességet neked,mégis köszönöm,hogy válaszolhattam,időt szánhattam a kérdésedre.Én kérek elnézést!
ne viccelődjünk, 1 órás dologról van szó. És vehettem volna a boltban no name akármit is, de én a márkásat választottam laza 3x annyiért.
hát tanulópénz. legközelebb nem lesz kérdés mit választok. A pedál az pedál, ha ott díszeleg rajta a logo, akkor se lesz jobb mint a példa mutatja.
Az én pedálomról is lekopott a festés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!