Milyen kerékpárt vegyek mindennapos használatra?
Minden nap, kb. 35km-t kell kerékpároznom naponta összesen. Ebben benne a falu is ahonnan indulok,föld út is ( kicsit dombos, hepehupás) majd be a városba. Konkrétan Napkorról Nyíregyházára. Nem vagyok könnyű, 116 kg vagyok, de nem mind zsír, javarészt izom. Térdemmel volt kisebb gond, nagyobb ütődés érte, ezért nem kéne nagyon erőltetni.
A kérdés az lenne, hogy milyen kerékpárt vegyek, amivel kényelmesen letudom ezt a távot ?
Milyen árban mozog ez ? Most nagyjából 60ft-ot tudnék rá szánni. Előre is köszönöm a segítséget!
használtak közt találsz olyat amivel már lehet közlekedni napi szinten, itt nézz szét: [link]
ha új kell akkor inkább olyan 80e, ha jót akarsz
én vmi trekkinget ajánlanék, de mindenképp olyat amit egyenes háttal tudsz tekerni, és váltó is van rajta
vmi ilyesmi:
[link] browse/tura-trekking/kerekpar-vaz/trekking-epitett-ferfi-kerekpar-l159628.html
(ha tudsz szerezni holland, vagy német bringát az korrekt)
de mindenesetre akármit is veszel a felszereltséget nézd a bringán (sárvédő, csomagtartó, világítás, stb), és az alkatrészek minőségét, ne a legolcsóbb silány cuccokból álljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!