Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országútis lányként miért...

Országútis lányként miért bámul meg mindenki annyira?

Figyelt kérdés
Ez olyan ritkaságszámban megy? Nem csak a pasik, de a lányoknak is kikerekedik a szeme... ennyire furcsa, hogy valaki nem cruiser biciklin jön-megy, mint a többség?

2014. jún. 17. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na én néha járok Nyíregyen, majd én is jól megnézlek ha épp szembe tekersz velem :)
2014. jún. 18. 09:11
 12/17 A kérdező kommentje:
elég feltűnő a biciklim, legalábbis nem átlagos, szóval összekeverni nem lehet senkivel :D
2014. jún. 18. 09:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Hosszabb távokat szoktál menni? Csak mert ott nem nagyon lehet hova. Pl tokaj felé elég szar minőségű az út. Tisza felé, Ibrány irányába nem rossz, ott lehet jókat menni.
2014. jún. 18. 10:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Olyan 50-60 km naponta/2 naponta. Tokaj, Debrecen, Ibrány, vagy a Tiszához. Igazából csak elindulok és megyek, amerre a biciklim visz.
2014. jún. 18. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Az zsír. Én a Tisza vonalát preferálom. Az tökjó kör hogy Nyírszőlős - Kótaj - Ibrány - Tiszabercel - Gávavencsellő - Rakamaz aztán onnan Nyíregy. Arra jó az út és nincs annyi kocsi. Meg még Nagyhalász meg Dombrád meg ilyenek, Debrecen irányt én nem csípem, az uncsi.
2014. jún. 18. 11:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Ezek közül az egyik helyen lakom :D

Most, hogy megcsinálták az utat errefelé, így már jó, de amúgy... mondjuk az sem akadályoz, hogy menjek neki a világvégének.

2014. jún. 18. 12:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

én azért nézem meg az outis lányokat, mert férfi vagyok és minden pucsító hölgyet meg kell bámulnom, ezt diktálják az ösztöneim :)

Amúgy a jobb bringákat is mindig megbámulom és sokszor társaságban sem veszem észre magam, hogy cicanacis pasik után forgolódok... pár napja is egy munkatársammal sörözgettem, amikor megpíllantottam magyarországon az elsõ diamondback outit, amit eddig láttam, munkatársam, pedig természetesen félre is értette a szitut, mikor a cicanacis pasi után fordultam, jajj de gyönyörû felkiáltással :D

2014. jún. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!