Dh-ra alkallmas össztelós vázban tudnátok segíteni? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Dh-ra keresnék egy jó össztelós vázat de nem tudom hogy milyen márkájú legyen. Tudnátok e ebben segíteni nekem, ha igen akkor kérlek egy linket is dobjatok. Előre is köszönöm a válaszokat.2014. máj. 4. 22:30
1/4 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá? Azt ugye tudod, hogy a legköltségesebb szakágat választottad?
2/4 anonim válasza:
100-200 körül vannak használtan is a vázak vagyis innen indul. 1. hát igen meg még talán az országutiak tartoznak a pénznyelő kategoriába ha nagyon jó cuccok
3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Most 280 ezrem van. Ebből milyen váz jöbet ki?
2014. máj. 5. 11:18
4/4 anonim válasza:
Hát, újonnan ennyiért kb. semmi, kivéve, ha kiszúrsz valamilyen akciót. De ez az itthoni szerény felhozatalt tekintve nem annyira valószínű.
Viszont alig használt állapotban már nagyon jókat találhatsz. Ha első komoly vázad, akkor Kona Stinky, Specialized Bighit. Ezekben nem fogsz csalódni, és még marad is valószínűleg pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!