Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Freeride bringához keresek...

Freeride bringához keresek össztelós vázat. Melyek legjobb márkák?

Figyelt kérdés
Nem kell ajánlani komplett modellt. Csupán arra vagyok kíváncsi hogy melyek a legjobbak, legtartósabbak.
2014. febr. 27. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Specialized, kona, haibike, scott...
2014. febr. 28. 02:17
 2/5 anonim ***** válasza:

ha olcsó kell akkor a magellan vega fr még midnig jó használtan.

haibikeban én nem lennék biztos.

trek, ktm, banshee, young talent(olcsó és egész jó) - ezeket láttam is használtan.

yeti, santacruz, cove, morewood - ezeket már nehezebb beszerezni itthon. az utóbbiból max makulut kapsz de az dh. bansheeból sem hiszem hogy egy scythe van itthon, tehát ilyeneket főképp külföldről vagy gyártótól.

ha a legstrapabíróbbat kérdezed, akkor ktm aphex és morewood zuza, nézd meg a vázakat. az utóbbi kifejezetten 180as úttal és láncvilla nélkül. tökéletes. mindkettő állítható geometria és sártól védett rugóstag, magas középrésszel. viszont ezek közül az elsőt valószínűleg könnyebben megtlaálod itthon, mert osztrák, láttam régit és újat is használtan.

umf-t pl kifejezetten nem ajánlok csak amatőr célokra.

most van valami ctm új szlovák márka, de abban se bíznék nagyon.

sőt, kona entourage-t kifejezetten nem ajánlom. még a 2014as operator dh kategóriában is rossz. a kona kicsit drága is a képességeihez képest, inkább már yt industries.

2014. febr. 28. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
tévedtem, már van zuza is használtan. debrecen. tessék megvenni.
2014. febr. 28. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! 300-at szánok rá. Használt is jó.:)
2014. febr. 28. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor marad a kona stinky meg a specialized bighit.

még az umf duncan belefér. de egyik sem kifejezetten jó fr-ra szerintem, de hobbi szinten elmegy. sőt, ezek közül inkább az umf duncan (1 ... és semmiképp sem freddy)

szerintem egyszerűbb ha belinkeled, mit akarsz, és megmondom mennyire jó.

meg az sem mindegy hogy posta belefér vagy utazás. bár ennyiért már illene.

2014. márc. 1. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!