Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Napi 30 km tekeréshez milyen...

Laci19940409 kérdése:

Napi 30 km tekeréshez milyen bringát válasszak?

Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet hogy közmunkán vagyok, mert ahol lakok nagyon nehéz elhelyezkedni. De egyik ismerősöm lehet hogy betud szervezni valami gyárba ami 15 km-re van, és hát a fizetésem felét nem akarom az utazásra költeni :S . Még ha a cég ad is ilyen munkehely igazolo cuccost amivel tudok munkás bérletet venni, az is kapásból 10 ezer ft... És hát akkor már inkább bicikli, és megvan a reggeli és délutáni edzésem is :D . A másik meg az, hogy nem vagyok nagy bringás :S és hát... Miket kell beszereznem a bringára hogy ne büntessenek meg? Meg lakóterületen kívül is kell mennem majd, szóval... láthatósági melény, leszerelhető lámpa, prizma, csengő, fék és még más fog kelleni?

#bicikli #munkába járás #munkába járás biciklivel
2014. ápr. 18. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyit szánsz rá. Szerintem mindenképp használt országútit vagy trekkinget vagy cross biciklit vegyél. Pl. ilyet: [link]

Kötelező cuccok: elöl-hátul prizma, első keréken 2 küllőprizma, csengő, jól működő fék, láthatósági mellény lakott területen kívül (sötétben, vagy rossz látási viszonyok között).

2014. ápr. 18. 09:07
 2/2 anonim válasza:

A kerékpáros KRESZ itt van a legjobban összefoglalva:

[link]

a kötelezően előírt tartozékokról itt írnak:

[link]

2014. ápr. 19. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!