Milyen vázméretet válasszak?
Országúti kerékpár vásárlása előtt állok de nem tudom hogy milyen méretűt vegyek.A magasságom 176cm,tehát 54-55-56.
Mi alapján döntsek?
Köszönöm a hasznos infókat.Egébként most most ezek ezeket néztem ki:
KTM Strada 800 CD
Merida Road Race 901
Giant Defy 5
Hát ezek közül a Giant a leggyengébb láncszem..csak 2300as szettel van szerelve ami elég alap, és csak 8as...
A merida szerintem a nyerő, nemcsak azért mert nekem is meridám van, hanem mert egy az egyben ugyanazzal a szettel van szerelve mint a ktm, de a meridának karbon, a ktm-nek viszont csak alu villája van... (A kiegészitőket ne vedd figyelembe mert ebben a kategoriában mind ugyanazt tudjak, csak más néven és picit elterő design-ban...)
Ennyi pénzből mondjuk használtan már ultegra szettes csúcsgépet kaphatsz...én az enyémet full sora szettel másfél évesen 60ért vettem ami majdnem az uj ár harmada...szerintem te is nyugodtan nézegess...mondjuk itt: [link]
vagy itt
(Inkább az utobbit ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!