Trekking v. Cross bringa jó lenne nekem, vagy válasszak mást? Bringások pls help!
Van egy Gepida Mountain Bike-om, kb. 12-14 éves lehet. Asszem elnyűttem :) Vennék valami újat, de a régit még szín alapján választottam, most azért már mást is figyelembe kéne venni.
- 90kg vagyok
- túlnyomórészt városban tekerek, de sokszor kicangázok nyáron Bp-ről Szentendrére, vagy csak simán fel a hegyekbe, és ott terep is van.
- Nyúzom a bringát, lépcsőn le, lépcsőn fel, ugratás a magam amatőr módján.
Nagyjából ezek a paraméterek.
Olvastam a bikemag cikkét, hogy kinek milyen bringa való. Egy trekking v. Cross nekem megfelelő lenne ezek alapján?
Köszi
Köszönöm! Igen én is azért írtam, hogy 90kg vagyok, mert nyilván számít ez az adat, ha leszánkázok egy lépcsősoron. :) A legnagyobb nyűg egyébként a régi bringámmal az, hogy egyrészt nagyon keményen kell tekerni egy normál sebességhez (nehéz is, és a gumik is bütykösek) a másik, hogy nincs rajta sehol teleszkóp. Na most pl. csak ha a szigeten tekerek, akkor a szar út miatt vagy szétüti a seggem a nyereg, vagy picit engedek a guminyomából, de akkor meg nem haladok semmit :)
Megnézem ezeket amiket írtál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!