Milyen nyerget válasszak hosszabb túrákra országútira?
én a selle smp modelleket tudom ajánlani! a formájának köszönhetően kell stabilitást ad és elég nagy része ki van vágva így tehermentesíti a családi ékszert.
Nekem a Drakon típusú van, ez valódi bőrből készült, és itthon kb 40-50 között kapható de ha ápolod sokáig kitart.
De ha valoban megfelelo nyerget akarsz vasarolni, akkor azt olyan helyen tedd, ahol meg is merik a seggcsontod tavolsagat. Ennek tikreben es, hogy milyen tipusu kerekparra lesz, ezek alapjan kell nyerget valasztani. Jobb helyeken proba nyerget is adnak, tehat vasarlas elott akar ki is probalhatod.
En a bringalandban vettem, nekik megvan minden eszkozuk, hogy a megfelelo meretu dolgokat tudjanak ajanlani, de be is lovik a bringadat a sajat adottsagaidnak megfeleloen es helyesen.
Nem lehet választ adni. minden segg más és más típusú nyeregben érzi jól magát. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia, melyik az, ami neki megfelel.
Az én tapasztalatom alapján a zsibbadás elkerülése érdekében ne legyen puha, kipárnázott, inkább keményebb, rugalmas. Hosszabb távokra (főleg előredőltebb testhelyzetben) a keskenyebb kialakításút kedvelem, az nem dörzsöli a combot. Az anatomikus kialakítás (love channel, "gyepszellőzetés") a nyomás csökkentésére lehet jó. de minden esetben a legfontosabb a jó beállítás: 1-2 milliméternyi eltérés a pozícióban érezhető eredménnyel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!