Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek milyen mozgást...

Szerintetek milyen mozgást válasszak a szobabiciklizés mellé? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés

10 kilót szeretnék fogyni, ha fél év alatt fél év alatt, ha több akkor több.

Nem várom azonnal a csodát, még csak 1 hete kezdtem a tornát és megfelelően étkezni.

Ma kaptam egy szobakerékpárt, sajnos nem állítható, de kipróbálás után azért 5 perc alatt eléggé elfáradtam benne.

Nem túl könnyen és nem is túl nehezen tekerhető, szerintem pont jó.

Ugy terveztem hogy folyamatosan emelem majd az adagot amit heti 5ször letekerek, de gondolom ez mellé mást is kellene mozogni.

Az lenne a kérdésem hogy mivel egészítsem még ki?

Súlyzós edzés, esetleg mellé mehetne valami karcsúsító pl:Callanetics?

Köszi előre is!

2013. febr. 22. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
szobabicikli nem baj ha legkönnyebb fokozaton van, nem az a lényeg, hanem , hogy ne 5 percet tekerd, hanem 45-50 percet... jöhetnék a pulzusszámos hülyeséggel de inkább csak annyit mondok, hogy izzadj, és amikor már iszonyatosan izzadsz, nah akkor sejtheted, hogy jó úton haladsz...
2013. febr. 23. 00:12
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. és hogyha mondjuk tekerek heti 5 ször 40-45 percet mellé kell még valami más mozgás, vagy elég a bicikli?
2013. febr. 23. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell mást sportolnod csak a szobabiciklizést csináld kitartóan és nem ártana beszerezned egy elektromosan melegíthető derékővet,mert az nagyon rá tud segíteni a fogyásra.Csak akkor használd az ővet amikor tekersz és vegyél alá legalább egy polót.Az őv állítható,tekerd fel jól a hőmérsékletet és akkor elég napi kétszer 30 perc.

Én két hónap alatt ledobtam a 10 kilót,de ha megvan amit akartál akkor sem szabad abbahagyni mert visszajönnek a kilók,főleg ha túl vagy a harmincon.Ne lepődj meg ha az első két hétben alig fogysz valamicskét,mert utána hirtelen beindul a dolog.

2013. febr. 24. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ma már tekertem 40 percet egyben, ugy izzadtam hogy csöpögött rólam a víz egészen addig amíg be nem fejeztem.

Kezdetnek szerintem nagyon jó ez a 40 perc, aztán ha belejövök emelek még egy 10 percet rajta.

Akkor szerintem ugy fogom csinálni hogy tekerek mondjuk egy héten 4szer, 1 nap meg csinálok valami karcsúsító tornát, és ugy érzem hogy ennek lesz eredménye.

2013. febr. 25. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:

jézusom, ilyen melegítős öveket ne használj még véletlen sem... hosszútávon még az ízületeidnek sem jó, amúgy meg attól csak izzadsz, nem gyorsítja a fogyást, csak a vízleadást... arról nem is beszélve hogy a fogyókúra 70%ban a diétáról, és csak 30% ban a mozgásról szól.

heti 1kg nél több fogyás pedig egészségtelen, ráadásul, ha sokat fogy az ember akkor heti 1kg nél gyorsabb fogyás esetében előfordul, hogy a bőröd nem tudja követni a fogyásodat, azon meg csak plasztikai sebész segít...

2013. febr. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!