Ha napi 30-40 percet szobabiciklizek kb 25km/h sebességgel mennyi kalóriát égetek el körülbelül?
Nem mindegy, holy hányas fokozatban van! A 430 az soknak tűnik még nagyobb "ellenállással" is! Súlycsökkentéshez tartsd a pulzusod a súlyodnak megfelelő zsirégető tartományban. Se kevesebb, se több pulzus ne legyen, mert úgy nem hatékony!
Remélem segítettem!
1 héten átlagosan 4* az időt azt úgy tudom meghatározni, hogy szembefordítottam a biciklit a géppel, és másfél két részt megnéztem egy átlagos hosszúságú sorozatból, persze mindig másból mert sorozatfüggő vagyok:) most is ezt csinálom, csak azóta építettem egy fixis biciklit, és ilyenen tekerek:
amúgy most éppen twin peaks et nézem 2 részt végigtekerek belőle 1 rész 45 perc.
Szia! Én is egy ócska biciklivel fogytam le:-) 10 Perccel kezdtem, majd egyre emeltem az időt! A vége napi 2*másfél óra lett, de az már csak azért, mert jól esett:-) Napi 40 perc a minimum, állítólag akkor indul be a zsírégetés, de egy óra bőven elég a fogyáshoz.
A 8/12-t próbáltad már? 8mp gyors tekerés, 12 mp lassú. Nem olyan unalmas, és magasan tartja a pulzusszámot, állítólag hatékonyabb, mint a sima tekerés. Nekem bevált:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!