Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen fokozaton tudok fogyni...

Milyen fokozaton tudok fogyni szobabiciklizés közben?

Figyelt kérdés

Vastag a lábam,széles a csípőm,nagy a fenekem,és a hasamon is van felesleg.

Nézegettem,hogy ki mit ír,de hol a gyenge fokozatot találom,hogy az erőset,sok helyen pedig a pulzusmérős módszert.Ott az jön ki,hogy 135 körül kellene az intenzyív részen nyomni 115 a pihenő részél,nos a kis alacsony vérnyomásomnak köszönhetően alaphelyzetben 80 körüli a pulzosom,majd 100köré felmegy,és ha nagyon nyomom lesz 115,szóval nálam az nem működik,marad,hogy 15ösön tekerjek vagy 10-es,a legkényelmesebb a 13-as,akkor úgy nyomom,de nem fáradok nagyon

2013. febr. 7. 15:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Vagy közepes intenzitással tekersz 40-50 percig vagy végezhetsz 20 perces intervallum kardiót váltogatott intenzitással: 1 perc kemény és 1,5 perc lazább intenzitással.

De ez még nem elég a fogyáshoz, kell szálkásító diéta is.

2013. febr. 7. 16:08
 2/27 anonim ***** válasza:
44%

Semmilyenen. Ha ilyet kérdezel, akkor nem vagy tisztában a fogyás táplálkozási vonatkozásával, anélkül pedig tekerhetsz.. nem jutsz előrébb (és nem azért mert szobabiciklin tekersz).

Meg kell tanulni megfelelően enni, nincs mese!

2013. febr. 7. 16:20
 3/27 A kérdező kommentje:

emberek,nem azt kérdeztem,hogy mit-hogyan egyek,diétázzak,hanem a fogyás sport oldaláról,ezek szerint csak úgy lehet fogyni,hogy az ember diétázik?

nem hiszem,a kaja is sokat számít,de sportolni is kell,és én ebben kértem segítséget,nem pedig a nagy pedig a nagyokosok "nem a kérdésre adott" válaszaira.

most szültem,szoptatok,így odafigyelek a kajára,de nem fogyókúrázok,sportolással is le lehet adni igenis a súlyfelesleg egy részét,a táplálkozásra figyelve,szóval innentől kérem olyan írjon,aki tud a kérdésre vélaszolni

2013. febr. 7. 16:26
 4/27 anonim ***** válasza:
22%
Válaszoltam, hogy kell.
2013. febr. 7. 16:40
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

1. figyelsz a kajálásra, csak a legtöbb embernek fogalma sincs róla mire kellene figyelnie. Attól hogy a tévében a győri édes tejes müzlis joghurtot reklámozzok, ááá ez nagyon távol áll a valóságtól.. a figyelés kevés.

Ha tudnál figyelni az evésre, akkor olyan szakirodalmakat olvastál volna, amik után már nem lenne kérdéses a kérdésed, nem írtad volna ki a kérdést :S

2. nem, edzéstől nem fogsz fogyni. Szerencsés esetekben, bizonyos emberek ilyen-olyan táplálkozási szokások mellett is fogynak ha többet edzenek, de ezt mindenki kinövi..

Az a helyzet, hogy általánosságban ha valaki nem jól eszik, és mellette edz, akkor egy edzett hájas ember lesz, és ebben semmi ellentmondás nincsen. Az edzés kell, de akkor már gyógytorna, saját testsúlyos vagy súlyzós erősítés, és csak egy kiegészítés a tekerés. Az evés az alapvető.

És lehet hogy bizonyos irányzatok mást mondanak, de amíg az embertömegek teljes őrlésű kenyereken, müzliken, joghurtokon élnek (édességet, hamburgert nem is írok!) addig rengeteg elhízott ember lesz. Hát ez van, eleinte fáj, de muszáj ezt elfogadni.

2013. febr. 7. 16:53
 6/27 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!

Az alábbi kép nem poénnak készült, nem mondtak hülyeséget a többiek...

[link]

2013. febr. 7. 17:26
 7/27 anonim ***** válasza:
6%

jó.

ha nem érdekel az étrend része,akkor laza,kényelmes fokozaton kb 110-120as pulzussal tekerd napi 5 órát.

akkor talán sikerül elérni a kalóriadeficites állapotot és fogyhatsz.

2013. febr. 7. 17:54
 8/27 A kérdező kommentje:

nem nem érdekel az étrend része,hanem szoptatok,tény,hogy a kaja a fontos,és az is tény,h a szénhidrátból lesz a tej

még mindig várom a kérdésre a választ

2013. febr. 7. 18:30
 9/27 anonim ***** válasza:
85%

De milyen választ vársz még?? Leírtam, hogy VAGY 50 perc közepes egyenletes intenzitás, vagy 20 perces intervallum edzés legyen!

Az intervallumban 60 sec magas intenzitás váltakozik 90sec kisebb intenzitással. Ezen nincs mit többet ragozni!

2013. febr. 7. 18:40
 10/27 anonim ***** válasza:
64%

én is ilyen kis hülye voltam, 115 kilógrammal azt hittem, hogy elég visszavenni a zabálásból, és futni, mire le tudtam futni 40-50 percet addigra fogytam is 5kg-t tök örültem neki, fél év múlva már az életem része volt a heti 4* 60 perc futás, a súlyom pedig 115kg...

itt a srácok tanácsára kezdtem bele a diétámba,

[link]

mára 90 kiló alatt vagyok...

jah és mivel ez nem egy éheztető, nem egy tápanyagmegvonásos divatos egészségromboló "csodadiéta", pusztán csak az egészséges táplálkozásról szól, ezért nem hinném, hogy akadály lenne, hogy szoptatsz...

ha csak a testmozgásra alapozol, nem fogsz fogyni... hitegetheted magadat, de csalódni fogsz...

Mellesleg a linkelt honlapon rengeteg hasznos információt találsz még a fogyásról.

2013. febr. 7. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!