Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen fokozaton tudok fogyni...

Milyen fokozaton tudok fogyni szobabiciklizés közben?

Figyelt kérdés

Vastag a lábam,széles a csípőm,nagy a fenekem,és a hasamon is van felesleg.

Nézegettem,hogy ki mit ír,de hol a gyenge fokozatot találom,hogy az erőset,sok helyen pedig a pulzusmérős módszert.Ott az jön ki,hogy 135 körül kellene az intenzyív részen nyomni 115 a pihenő részél,nos a kis alacsony vérnyomásomnak köszönhetően alaphelyzetben 80 körüli a pulzosom,majd 100köré felmegy,és ha nagyon nyomom lesz 115,szóval nálam az nem működik,marad,hogy 15ösön tekerjek vagy 10-es,a legkényelmesebb a 13-as,akkor úgy nyomom,de nem fáradok nagyon

2013. febr. 7. 15:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A 10-es és 1-es válaszolóknak köszönöm,ez a 2 info volt hasznos számomra

nem nagyon értem azokat,akik itt "fikáznak" ezzel a diéta dologgal,mert nagyon úgy jött le egy csomó kommentből,hogy szerintetek a sport nem fontos,lehet nem így gondoljátok,de olvasva ez jött le

jelentem 0,7 kgt folytam ez első hét alatt heti 5x40 perc biciklizéssel,és a kajával való odafigyeléssel.Ez lehet vkinek nem sok,és a rajtam lévő súlyfelesleghez képest sem,de én örülök,mert a heti fél kg-t ajánlják...a babám pedig 140grammot hízott,így a tejem valószínű nem látta a dolog kárát:-)

2013. febr. 8. 17:18
 22/27 anonim ***** válasza:
Így jó lesz, kb 0,5-1 kg az egészséges fogyási ütem. Szerintem félreértetted, mindenki javasolja a sportot is, csak ugye kell mellé diéta. De ha te odafigyelsz az étrendre, akkor okés.
2013. febr. 8. 17:24
 23/27 Linkoln ***** válasza:

Üdv Montez!

Én azt hogy mozgás párti vagyok, csak úgy értettem, hogy én arra fektetem a hangsúlyt, mert nagyon szeretem, így inkább afelöl közelítettem meg, ugyan ez nem változtat a tényeken, csak azt akartam kihangsúlyozni hogy fontos a mozgás, mert csak egy példának a sport nélküli fogyás nem olyan szép mint a sportos.. :D

Egyébként nagyra becsüllek, értékelem a válaszaid, nagyon sokkal találkoztam már, és köszönöm! Hogy megosztod tudásod, és ezt rendesen, kompletten teszed!

2013. febr. 8. 21:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Okés és én is köszi. :)

De csak annyit akartam írni, hogy mi is mozgáspártiak vagyunk.

Heti 4 kőkemény nagysúlyos edzésem van és hétvégén 2x2 óra foci.

De ettől még a kaja is nagyon fontos.

2013. febr. 8. 21:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Gratula, további sok sikert és egészséget babának is, Neked is!
2013. febr. 8. 22:14
 26/27 A kérdező kommentje:
köszi
2013. febr. 9. 18:18
 27/27 anonim válasza:

Elolvastam a kommenteket és valahol mindenkinek van valamennyi igaza.

A táplálkozás valóban fontos, nem szabad pl. vacsorára cukros-lisztes cuccokat enni, és sok vízre van szükség a fogyáshoz.

A sport elengedhetetlen. Tini koromban utáltam mozogni, és amikor diétáztam, le is mentek a kilók, ám nem lett szép alakom, csak "megtröttyentem". Ezért úgy döntöttem, hogy rendesen eszek és mellette tornázni fogok. Mindent ettem, semmit nem vontam meg magamtól, csak a mennyiségre ügyeltem. Ha csokit kívántam, bekaptam egy-két kockát. Ha fagyit, elnyalta, egy gombócot, persze arra odafigyeltem, hogy ne estére sokkoljam a szervezetem a kalóriabombákkal. Mellette elkezdtem szobabringázni. Sokkal szebb alakom lett, többen azt hitték, legalább 12-15 kilót adtam le, pedig a mérleg szerint csak 6-ot... :)

Összegezve szerintem nem kell speciális diéta, csak a mennyiségekre kell figyelni, mellette sport hetente 4-5 alkalommal. Ennyi a nagy titok. :)

2016. jún. 17. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!