Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen fokozaton tudok fogyni...

Milyen fokozaton tudok fogyni szobabiciklizés közben?

Figyelt kérdés

Vastag a lábam,széles a csípőm,nagy a fenekem,és a hasamon is van felesleg.

Nézegettem,hogy ki mit ír,de hol a gyenge fokozatot találom,hogy az erőset,sok helyen pedig a pulzusmérős módszert.Ott az jön ki,hogy 135 körül kellene az intenzyív részen nyomni 115 a pihenő részél,nos a kis alacsony vérnyomásomnak köszönhetően alaphelyzetben 80 körüli a pulzosom,majd 100köré felmegy,és ha nagyon nyomom lesz 115,szóval nálam az nem működik,marad,hogy 15ösön tekerjek vagy 10-es,a legkényelmesebb a 13-as,akkor úgy nyomom,de nem fáradok nagyon

2013. febr. 7. 15:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Gratula a fogyásodhoz! :) Nem semmi. Jó látni, hogy azért van aki ésszel csinálja.
2013. febr. 7. 21:57
 12/28 anonim ***** válasza:
a szénhidrát az alapvető üzemanyaga az embernek...
2013. febr. 7. 23:21
 13/28 anonim ***** válasza:

Az alapvető üzemagya annyira alapvető, hogy szőlőcukor szintetizálódik a testünkben (ezt mi csak egyenletes vércukorszintként érzékeljük, illetve a tényként hogy két étkezés között NEM HALUNK MEG).

Tehát még mindig nem eszem alapvető üzemanyagot, mert nem egy autó vagyok aminek a működése igen egyszerű, és mindenki számára érthető. Ha meg nem értek hozzá.. akkor inkább autószereléssel foglalkozom, nem szoptató anyák táplálkozásával.

2013. febr. 7. 23:26
 14/28 anonim ***** válasza:

szén alapú élőlények vagyunk, már ebből az információból logikus, hogy kell a szénhidrát... amúgy elgondolkodtál már miért 39% a válaszaid hasznossága, és hogy miért csökken? lehet mert ilyen okosakat írsz, és erőszakos is vagy...

Amúgy gyümölcsök, zöldségek, húsok, magvak, gabonafélék, rizs, halak... mindben van szénhidrát rohadtul nehéz lenne nem enni szénhidrátot...

2013. febr. 7. 23:57
 15/28 anonim ***** válasza:
2013. febr. 8. 00:01
 16/28 anonim ***** válasza:

Te mennyit tanultál a témában? Csak kíváncsi vagyok, hogy általános iskolás tudás alapján oltogatsz, vagy dietetikus vagy? Az érveiden nem sokat segít egyik sem.

A válaszaim 'hasznossága' éppen nő, de ez irreleváns. Attól, hogy nem fogod fel amit én írok, és emiatt alacsony százalékon vagyok.. kérlek, te sem gondolod hogy ez bármit is számít. Ez nem a politikai választások, ahol majd a több szavazat győz, istenem..

Te egy lejárt korszak vagy, neked csak a cukorban van szénatom, te olyan világban élsz ahol ha nem eszel cukrot - meghalsz. De ideje lenne az ilyen embereknek elköszönniük és elvonulniuk valahová.. lehet tanulnod, képezheted magad, nem mondom hogy ne hallasd a hangod.. mert ennyire nem vagyok agresszív.

De te ország szépe, most öltél meg engem. Szén alapú létforma vagyok, és bazeg zsírral, fehérjével viszem be a szenet, nem szénhidráttal. Hogy teljes legyen a kép, némi zöldség képében pár gramm szénhidrát lecsúszik, ennek egy része emészthetetlen.

Boldogítani foglak még két dologgal. Az én étkezésem ugye eleve tök mindegy, de az ember ősidők óta hasonlóan eszik. Hát, egy millió évvel ezelőtt kellett volna születned, és akkor biztosan eszedbe jutott volna, hogy termessz búzát meg készíts cukrot, de ez nem így alakult, az ember ilyenformán szénhidrátfogyasztás nélküli életmódot folytatott. Pontosabban alacsony keményítő fogyasztásút. (1.)

(2.) hát, ez a rosszabb. Akik úgy esznek ahogyan te ajánlod, tehát komolyan veszik ezt a szénhidrát dolgot, azok között a rákosok, elhízottak, cukorbetegek aránya létezik (egyébként viszonylag magas). Másoknál ilyen betegségek nincsenek. * kivétel a nyersvegán gyümölcsevők, ők gyümölccsel esznek szénhidrátot, az gyümölcscukor, kissé másképp hat, nem ilyen egyértelmű az elhízás és a gyümölcsevés közti kapcsolat.

Neked legyen annyi elég, hogy az elméletedet már belepte a por, már bizonyított hogy alkalmatlan a megvalósításra, bármely elhízott embert megkérdezheted erről, de tényleg bármelyiket.

2013. febr. 8. 00:51
 17/28 Linkoln ***** válasza:

Én testmozgás párti vagyok.

Igaz hogy nem vagyok hajlamos az elhízásra, de komolyan kerékpározok, és azért kell küzdenem hogy ne foggyak le..

Nagyon sok energiát igénybevesz a kerékpározás, futás, ami akár meg másfélszerezheti a kalória szükségletet.

Igaz, hogy az étvágy egyenesen arányosan nő vele, de még is,a szervezet kap egy indokot hogy adjon le a feleslegből mert hátráltat.

Az intervallumos jó nehéz, én nagyon kikszülök tőle.. :D

Bár, nekem jobban mozog a pulzusom.

52 alapból, 80 gyalog, 120 kocogva, 150 futva, 190 amikor intenzíven tekerek, 160 amikor lazábban.. :D Furcsa hogy nem ingadozik a pulzusod.

Mindenesetre én mozgás párti vagyok. Adja az indokot a szervezetnek hogy fogyjon, és onnan már csak ki kell gazdálkodnod hogy mennyit meg mit eszel.

2013. febr. 8. 08:50
 18/28 Linkoln ***** válasza:

Arra meg hogy milyen fokozaton? Zsírt, leginkább oxigéndús környzetben éget a szervezet mint tüzelőanyag, miután elfogyott a glikogén meg ilyenek.. Szóval, nem vészes, inkább nyugisabb, de hosszabb intenzitással.

De, én inkább az első választ küldőjét fogadnám meg, nem tart olyan sokáig, és erősíti a szivet, tüdőt, izmokat.

2013. febr. 8. 08:55
 19/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló. Azt írod előző hozzászóló, hogy te inkább mozgáspárti vagy. Mi az, hogy inkább? Mi is mozgáspártiak vagyunk!

Senki nem azt mondja, hogy nem kell sportolni, hanem azt írtuk, hogy fontos az étrend is. Tehát nem a sport helyett ajánlottak itt az emberek diétát, hanem a sport MELLETT! Oks? :)

És igen én is az egyenletes, közepes intenzitású hosszabb aerob edzést vagy rövidebb intervallt ajánlottam.

2013. febr. 8. 09:20
 20/28 anonim ***** válasza:
kedves szövegértö táplálkozás harcmûvész, a szénhidrát, a fehérje és a zsír a 3 fõ táplálêkunk. Én már 3 éve paleolit étrendet kõvetek, mindemellet szakács vagyok, így eléggé tisztában vagypk az élelmiszerekkel. a te állításod szerint szénhidrátmentesen táplálkozol... érdekelne, hogyan kivitelezed ezt, mikor az élelmiszerek 90% -a tartalmaz szénhidrátot...
2013. febr. 8. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!