Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Camping biciklimet hogyan...

Camping biciklimet hogyan zárjam le? Részletek alább.

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy vettem egy campinget, és a 20-as kerék a váza miatt, illetve a 2 csavarja miatt, ami oldalt van, nem fér bele oda, ahova a kerekét beleállítanám lezáráskor a kerékpárlezáróba. Csak félig fér bele a kerék, a 2 csavar nem engedi, túl széles. Ötletek?
2013. aug. 3. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha mar camping, rogzitsd a labadhoz, mint egy surfingdeszkat :)))
2013. aug. 3. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
komoly bringas nem hasznalja a hasonlo tarolokat mert semmit se ernek....keress poznat, tablat, korlatot stb
2013. aug. 3. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:

De nincs mihez rögzítenem, sajnos.

Azért vettem campinget egyébként mert a 28-as kerékpár amit az eladó ajánlott nagy lett.

2013. aug. 3. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Továbbá most kezdtem el kerékpárral közlekedni, tehát kezdő vagyok. Gyerekkoromban nem bicikliztem. Emiatt vettem campinget.

Nagyon meglepődtem, hogy amikor tolnám bele az első kerekét a tárolóba, nem fér bele, csak az eleje, és emiatt eldől. Ezért kérnék tanácsot, hogy hogyan rögzítsem. Még soha nem zártam le biciklit utcai tárolóba.

2013. aug. 3. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

ez az "igazi bringás" annyira jó......

Szoktak olyat,hogy kiveszik a kereket ,letámasztják villára és hozzálakatolják a vázhoz a kereket és úgy kötik ki. DE ez gyors záras agyaknál használhatóbb,csavarossal macerásabb,mert kell hozzá kulcs,meg tovább tart beállítani utána. Tényleg valami oszlopot keress,de amúgy ha akarják úgyis ellopják,mindegy hova/hogyan/mivel lakatolod le.

2013. aug. 3. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:

első kerékkel se nagyon okos lakatolni, hátsóval kell, mert a kormány kibicsaklik, és fekszik az egész, nem tesz neki jót

de nehéz elhinni, hogy 50m-en belül nem találsz egy oszlopot, korlátot, táblát, fát, gázvezetéket, kerítést, stb

max annyit tudsz tenni, hogy a tároló szélére lakatolod de nem bele hanem mellé, kívülre

esetleg lecserélheted rövidebbre a csavarokat, vagy olyanra aminek nincs lekúpozva a vége, hanem nyitott

amúgy vehettél volna nyugodtan 26"-os kerékkel szerelt városi bringát is, az attól még biztonságos, és nem veszi fel úgy az úthibákat

a kemping mondjuk meg azért jó, mert azt aztán lehet nyúzni, elpusztíthatatlan :o)

jó bringázást!

2013. aug. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!