Camping biciklimet hogyan zárjam le? Részletek alább.
De nincs mihez rögzítenem, sajnos.
Azért vettem campinget egyébként mert a 28-as kerékpár amit az eladó ajánlott nagy lett.
Továbbá most kezdtem el kerékpárral közlekedni, tehát kezdő vagyok. Gyerekkoromban nem bicikliztem. Emiatt vettem campinget.
Nagyon meglepődtem, hogy amikor tolnám bele az első kerekét a tárolóba, nem fér bele, csak az eleje, és emiatt eldől. Ezért kérnék tanácsot, hogy hogyan rögzítsem. Még soha nem zártam le biciklit utcai tárolóba.
ez az "igazi bringás" annyira jó......
Szoktak olyat,hogy kiveszik a kereket ,letámasztják villára és hozzálakatolják a vázhoz a kereket és úgy kötik ki. DE ez gyors záras agyaknál használhatóbb,csavarossal macerásabb,mert kell hozzá kulcs,meg tovább tart beállítani utána. Tényleg valami oszlopot keress,de amúgy ha akarják úgyis ellopják,mindegy hova/hogyan/mivel lakatolod le.
első kerékkel se nagyon okos lakatolni, hátsóval kell, mert a kormány kibicsaklik, és fekszik az egész, nem tesz neki jót
de nehéz elhinni, hogy 50m-en belül nem találsz egy oszlopot, korlátot, táblát, fát, gázvezetéket, kerítést, stb
max annyit tudsz tenni, hogy a tároló szélére lakatolod de nem bele hanem mellé, kívülre
esetleg lecserélheted rövidebbre a csavarokat, vagy olyanra aminek nincs lekúpozva a vége, hanem nyitott
amúgy vehettél volna nyugodtan 26"-os kerékkel szerelt városi bringát is, az attól még biztonságos, és nem veszi fel úgy az úthibákat
a kemping mondjuk meg azért jó, mert azt aztán lehet nyúzni, elpusztíthatatlan :o)
jó bringázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!