Mennyire gyorsan kellene kerékpározni?
Ahogy látom meg hallom, mindenkinek megy a 20 km/h hosszútávon... Nekem az csak szélcsendben, sima terepen megy. Emelkedőn már lassulok, szembeszélnél is.
Így már 15 km/h átlagsebességnek örülök.
Pedig szoktam mozogni...
15 km/h is jó már azért, nem?
Ja és nem szoktam tekerni.
Talán ehónapban már mondhatni szoktam, de amúgy évi 10-15 alkalom talán.
Amúgy 23-24 a max abban a sebességben, amit használni szoktam. Ez elől 2-es, hátul 5-ös (3-ból, 6-ból).
Esett már le lánc 6-osba váltástól, és nem éri meg, mert úgyse megyek gyorsabban 20-nál.
En sajna atlagot nem tudok...bita, alap vdo orat hasznalok, de az utazom hosszu tavon (pl bp-velencei-to) 35-38kozotti
mondjuk foleg outi, elol foleg nagytanyer (53t), (hatul 13t es 18t kozott hasznalom)
lehet a gond konehez bicaj, traktorgumi, nem megfelelo nyeregmagassag, rossz attetelek valasztasa (tul porgos, vagy tul kemeny), vagy epp a kondi....
Montival egy kisebb emelkedőről lefelé mentem majd 60-at!
Csak úgy mondom hogy 235-ös gumi van rajta szóval nem egy országúti xD
Átlagba megyek 20-30-at!
Most nem működik a mutató, elem kell bele, amúgy jó volt, mert másokat kérdeztem, mennyivel megyünk, és ugyanannyit mutattak az óráink.
Most érzésre mondok értékeket illetve átlagsebességet tudok.
Amúgy most direkt siettem, kíváncsi voltam, mit teljesítek. Sík talajon, számottevő ellenszél nélkül menne a 20 km/h óra 20-30 km-en keresztül.
Vékony gumim van és nem túl barázdás. Nagy kerekek vannak.
Az áttétel lehet kevésbé előnyös ezek szerint.
Elől 2/3, hátul 5/6 váltóállás.
Elindulni piszok nehéz, sokat is kell tekerni már 20 km/h-ért, viszont gyorsan és jól gurulok.
20km/h alatti sebességét másnak nehéz tartanom, mert lépten-nyomom rágurulok.
Egy 100 év fölöttit ugye illene legalább utólérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!