Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 14 km 1 óra alatt alábbi...

14 km 1 óra alatt alábbi körülmények között jónak számít?

Figyelt kérdés

Az út elején sok lámpa, amik akár 2 percre is megfogtak. Összességében szerintem 10 perc felé közelített az időveszteség miattuk.

Szinte végig emelkedő. Ugyan enyhe, de emelkedő.

40 fok. (Amúgy nem őrült vagyok, nem edzeni akartam ekkor, csak nincs bérletem...)

Alapvetően gyenge állóképesség, és csak évi kb. 15-ször bringázom.

2013. júl. 29. 21:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Amúgy belekalkuláltátok a leírt körülményeket?

Vidéken, két település között, ahol nyugalmas bringaút van, ha nincs számottevő emelkedő és egyáltalán nincs jelzőlámpa, de kereszteződés se nagyon, nyilván én se csak 14 km-t tennék meg egy óra alatt.

De a Gödöllői dombság felé vezető emelkedőn (szerintem igenis ez már érezhető, lefelé is pl sokkal kellemesebb), jelzőlámpákkal, az út első 4 km-ében a lámpákon kívül még kacskaringókkal, sok gyalogossal...

2013. júl. 31. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!