14 km 1 óra alatt alábbi körülmények között jónak számít?
Az út elején sok lámpa, amik akár 2 percre is megfogtak. Összességében szerintem 10 perc felé közelített az időveszteség miattuk.
Szinte végig emelkedő. Ugyan enyhe, de emelkedő.
40 fok. (Amúgy nem őrült vagyok, nem edzeni akartam ekkor, csak nincs bérletem...)
Alapvetően gyenge állóképesség, és csak évi kb. 15-ször bringázom.
bocs, de én azt hittem, h ez futás kérdés, mikor nézegettem, és nem kattintottam rá.
ha kerékpáros edzés, el kell h keserítselek, de ez nagyon gyenge!kb egy jó szint idő 30-40 perc lenne, versenykerékpárral, és mondjuk szélcsendben, egyenes talajon.
de azért szép volt!
Én tegnap mentem 33 km-t, igaz nem 40, csak 37 fokban. Megnéztem Endomondo-n, hogy 14 km az 45 perc alatt volt meg, egy régi klattyogós montival, 20 km/h szembeszélben, sík terepen (csak 1170 m emelkedő volt összességében).
Lámpa nekem nem volt. + Rajtam van még 20 kg felesleg sajna.
Én azért megveregettem a saját vállam :D Akkor is, ha gyenge teljesítmény (De mihez képest, azt is nézd). Izomlázam nincs, de a combom "érzem" :)
Ha jólesett, gyakorolj még ;)
Akkor kb. 10 percet vertél rám. :) Bár lehet csak a lámpák miatt! :D
Pontosan: 55 perc volt és 13,5 km, szerintem a lámpák nélkül lehet csak 45 lett volna.
A Stadionoknál fogott meg egy, az Örsön egypár, a kettő között is egy, de ezek szerintem vagy kétpercesek, és a külvárosban már csak 1-2, de azok is hosszúak.
A maratont lefutók rendszeresen edzenek és keményen. Ezen kívül szerintem alapból jobb az állóképességük, mint az átlagnak.
Azért inkább ahhoz szeretném hasonlítani magam, aki mozog, nem mondhatni, hogy meg se mozdul, de azért nem annyira sokat; és közel se heti rendszerességgel bringázik.
Amúgy ez egy Bp (Stadionok környéke) - Csömör táv volt. Az Örs a kezdőponttól kb. 20 perc, a csömöri buszt a község elejéig nem is tudom, de kb. legyen 20 perc, az átszállásra legyen 5-10 perc. Ezek szerint egy kicsit kell még erősödnöm, és verek a tömegközlekedésre! :)
Figyu! Ne a teljesitmenyeddel foglalkozz, foleg ha sajat magad is tudod, hogy gyenge az allokepesseged.
Orulj, hogy vegre kimozdultal es egy kicsit bringaztal. Csinald egyre surubben es egyre messzebb ... majd ha magad is ugy erzed, hogy elismeresre melto eredmenyrol tudsz beszamolni, akkor tedd meg.
Végre kimozdultam? Három éve futok, úszok, bringázom, tornázok. Előtte két évig gyógytorna volt (annyira nem rossz a hátam, és orvos tud róla, hogy futok meg bringázom).
Ezen kívül két megálló helyett gyalog, mozgólépcső helyett rendes lépcső...
a kérdés alapján arra lehet gondolni hogy nem mozogtál eddig semmit
ha meg annyit sportolsz akkor biciklin is menne a gyorsabb tempó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!