Egy hozzáértő válaszát várom!? (olajnyomásos fék)
Figyelt kérdés
Az elmúlt fél órába, csekkoltam, hogy nem-e ereszt az olaj, a hátsó fékemen, kinyitottam imbuszkulccsal a csavart, le is zártam utána, de zárás közben, a csavar vége beletört, felső fele rácsavarhatatlan, az alsó részt pedig nemtudom kivenni. Valami megoldás van, hogy kivegyem a véget, és vegyek bele új csavart, vagy el kell vinnem, hogy szétszedjék, és egy szakértő csinálja meg? És ezt lehetséges megcsinálni anélkül, még ha szakértő is végzi, hogy ne keljen az egész mechanizmust cserélni?2013. jún. 28. 20:53
1/2 anonim válasza:
Van. Egy kisebb fúróval megfúrod a csavar bent maradt részét, majd kitekered. Ha annyira kicsi a csavar, akkor simán csak kifúrod, viszont akkor megegyengeted a menetet is rendesen, tehát szükség lesz egy menetfúró készletre is.
2/2 anonim válasza:
Igen, ez az egyik megoldás, de ha szabad javasolni, vidd el egy igazi szervízbe...mondom igaziba, ahol van szerszám is, nem csak amit adtak a kerékpárhoz, aztán meglátjuk..
..ha a szaki a fejét vakarja, akkor ne hagyd ott, keress egy gépműhelyt...na ott megoldják...persze nem a két szép szemedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!