Egy tapasztalt személy válasza érdekel, diszk fékkel kapcsolatban!?
Nos, amikor nekem fek problemam volt, az egesz hobelebancot csereltek (feknyereg+vezetek+kar egyben).
De(!?) Vegul is amit ember rakott ossze, azt szet is lehet szedni :)
Csak az a baj, nehéz így külön alkatrészt kapni. Tárcsát pofát esetleg, de ezen felül már teljes fékrendszert.
Tudom milyen, nekem is idegesítő volt, amikor egyetlen billentyű hibája miatt az egész billentyűzet cseréjével lehetett csak javítást eszközölni, 20k-ért, pedig gondolom ha csak egy billentyű lenne az fillérekbe kerülne -.-
Csakhát nem gyártanak külön, ez van.
magurahoz minden van...csakhat nemhiszem hogy hazilag a pocorot meg roppantogyurut fel tudnad rakni..nem ertem a kerdesed igazabol, most hidraulikus felnifekjeid vannak es azt berhelned tarcsahoz?, mert az nem fog menni mert a hs-ekbe rohadt sok olaj kell a tarcsaba kevesebb...
ha keveset raksz bele akkor a kart kormanyig huzva se fog mukodni, ha sokat akkor meg allandoan fogni fog...ez bukta..inkabb vegyel gyarit..mt2-esek eleg jok, vagy regebbie jullie-k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!